Ciezko w tej klasie i tej cenie znalezc godna konkurencje.
Silnik to najwieksza zaleta tego samochodu, jest ekonomiczny i dynamiczny - praktycznie nie czuc turbo laga. Nie ma dzwieku wiertarki jak 1.0 TSI. Polecam doplacic bo naprawde warto a i pozniej odsprzedanie takiego auta nie bedzie stanowilo problemu.
Skrzynia biegow bardzo dobra, biegi wchodza z delikatnym i przyjemnym oporem. Skrzynia 6 biegowa.
Jak na segment B samochod prowadzi sie bardzo dobrze, ciezko wyprowadzic go z rownowagi. Mam wersje FR z 17" kolami - wg mnie mniejsze by pogorszyly wlasciwosci jezdne a wieksze potegowaly by nieprzyjemne odczucia na dziurach. Na 17 jest w sam raz - na dziurach nie wypadaja plomby a i profil jest 45". Nie warto brac 18 do tak malego auta.
Nie bardzo wiem co tutaj napisac ale auto przyciaga spojrzenia zwlaszcza z kolorem Desire Red. Swiatla ledowe tez robia robote.
Widocznosc jest dobra ale lepiej miec czujniki niz ich nie miec.
Niestety znalazlem 2 minusy - brak regulacji ledzwi i podlokietnik moze byc regulowany jedynie na dlugosc.
Ogrzewanie foteli dziala dobrze, klimatyzacji jeszcze nie uzywalem ale szyby w sniegu nie paruja.
Mam 180 cm i jestem slusznej postury, jest mi wygodnie.
Wyciszenie w tej klasie jest bardzo dobre, lekko slyszalny szum opon, malo slyszalne szumy powietrza. Nawet przy 120-140 km/h mozna podrozowac bez krzyku - to nie jest takie oczywiste u konkurentow.
Nowy samochod ale ubezpieczenie dosyc tanie.
Ceny troche wysokie ale mozna zbic rabatem.
Nowy samochod.
Nowy samochod.