dla mnie nie ma lepszego auta z tego segmentu z tym wyposażeniem takim bagażnikiem i TAKIM WYGLADEM
silnik konczy sie docierac ale pracuje bardzo równo bez wibracji i cicho... elastyczność jest robi sie coraz wieksza
dla mnie lepszej nie potrzeba: krótki lewarek dość krótki skok, precyzja przełożeń,nic nie haczy
bardzo dobry poza tym że po odebraniu auta musiałem ustawić zbieżność w serwisie( kierownica lekko w lewo). Bardzo dobrze prowadzi się po łuku z predkościami o jakie nie podejrzewałbym kombi. Zero myszkowania, dobrze trzyma kierunek na wprost. Dobre wspomaganie
W porównaniu z innymi autami jakimi jeździłem wszystko jest w jak najlepszym porządku bez czujników parkowania wiem gdzie jestem i na prawdę wszystko widać... lusterka nie przeszkadzają przy skrecie w lewo a wręcz pomagają - bo duze:)
Nic do dodatnia czuje sie w nim od razu jakbym jeździł nim długo a obsługa radia jest zupełnie normalna plus za sterowanie w kierownicy - wygodne
rewelacja nagrzewa sie błyskawicznie i tak samo chłodzi
jak na auto segmentu B wiecej nie potrzeba dla mnie (1,7m) z przodu i z tyłu rewelka
Bagażnik to duży atut - jedyne co dziwne to półka zamiast rolety ale tak jest i tyle
Na wysokich obrotach cos słychac ale do 4 tyś to zupełnie cicho...
mam nadzieje ze napraw nie bedzie a spalanie trudne do określenia bo silnik sie dociera gdzies w granicach 8-8,5 w mieście
Pewnie mogłby być tańszy ale nie jest - albo ktoś chce łądne auto albo po prostu auta ... ja wole pierwsze
Poza zbieżnością( na gwarancji) to nie ma prawa sie nic psuć:)
nic bo za krótko i mam nadzieje ze tak zostanie
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 MPI 85KM 63kW