: moc! z silnika 1.2 wykrzesane 105km które CZUĆ!
Bardzo dobrze zainwestowane 60 000 zł
Silnik chodzi rewelacyjnie. Ciągnie z samego dołu przez co jest bardzo elastyczny i ekonomiczny. Chodzi cicho i bardzo przyjemnie. Po wciśnięciu gazu i redukcji biegów przy ostrej jeździe brzmi jak sportowa dwu litrówka.
Posiadam DSG i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa - biegi zmieniają się w momencie, w którym sam bym je zmienił! Do tego wcale nie czuć momentu zmiany biegu! (noo.. może że jedziemy na trybie \'S\'port ;) ).
już dziś wiem że moje następne auto za 3-4lata też będzie miało DSG!
Profesjonalny i perfekcyjny! na postoju można kręcić jednym palcem, a w miarę rozwijania prędkości usztywnia kierownicę i przy 150-170 wręcz stawia miły dla rąk opór
Przednia szyba ogromna, oprócz słupków nie mam zastrzeżeń (rozumiem ich wielkość = AirBag musi się gdzieś zmieścić). Tylne szybki bardzo małe ale dużo przez nie widać :)
Wszystko pod ręką :)
bez problemu, posiadam opcję z manualną klimą i jest fajnie :)
Jestem duży i za mną zrobiło się mało miejsca. ale nie ma problemu żeby podróżować z dzieckiem na foteliku na tylnej kanapie.
Jak na samochód tej klasy Doskonale! jezdzilem tez Audi A4 i jest ciszej (ale jest różnica 100tyś zl). Jak na taki mały samochód idealnie. zaczyna być głośno dopiero przy 150km/h
Trochę wiecej niż w katalogu, w tracie ok 5,5-6L, po mieście ok8, a jak się wciśnie to i cały bak jednej nocy można spalić :)