: Twarde, sportowe, rewelacyjnie sprawdza się na drodze. Jedynie dziur należy unikać...
Z zewnątrz auto robi wrażenie w środku bez rewelacji ale także bez zastrzeżeń. Ogólnie jestem zadowolony i to bardzo!
W mieście elegancko chodzi, bez zastrzeżeń. Na trasie powyżej 140km/h trochę buczy ale w końcu to nie porsche :)
Zmieniam biegi jednym palcem - wielki plus!
Świetnie trzyma się drogi
w miarę ok
przy -15 nagrzewa się w kilka minut, przyjdzie lato to ocenię klimatyzację ale wydaje się być ok.
Z przodu każdy się poczuje jak w kompakcie, z tyłu trochę ciasno. Dobre auto dla rodziny z małym dzieckiem
Jadąc po kostce leciutko słychać plastiki ale gość z serwisu zapewnia, że jak będzie cieplej to będzie cisza więc poczekam. Poza tym jest dobrze.
Miasto: późna zima, wczesna wiosna ok. 8-9 l/100
Trasa: temp. ok. 5 stopni udało się zejść do 4.7 l/100 więc tu jest duży plus!
Jak na wyprzedaż rocznika 2010 seat się postarał. Cena porównywalna z fabią, corsą, fiestą czy 206 a jakość wg. mnie bez porównania. Przed zakupem Ibizy testowałem w/w auta i seat okazał się zdecydowanie najlepszy.
bez zastrzeżeń
brak i jak serwis zapewnia przez minimum 3 lata użytkowania nie pojawię się z taką usterką u nich... po 3 miesiącach eksploatacji wierzę w to...
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 MPI 85KM 63kW