jestem naprawde zadowolny z auta, polecam go wszystkim bo warto !
Silnik zachowuje się naprawde dobrze, 12 000 przebiegu, ani grama nie ubyło oleju, choć starałem się go jak najdłużej docierać aby nie przeciążąć silnika.
Świetnie chodzi, biegi praktycznie same wskakują - czasem wyczuwalne drgania silnika, co przy nowym aucie niekoniecznie musi być pozytywne
przy jeździe w warunkach zimowych śnieg, czy też desz po przekroczeniu 90 KM zachowuje się mało stabilnie (przynajmniej ma się takie wrażenie)
przód ok, gorzej boki i tył który jest dość wysoki i przy parkowaniu na początku sprawia to problemy
climatronic - bez zarzutu zimą grzeje, latem chłodzi :) pełne zadowolenie.
z przodu ok, dużo miejsca, z tyłu mogło by go było być więcej jeżeli ktoś chce aby był to samochód rodzinny - to on takim na pewno nie jest.
pełne zadowolenie, silnika praktycznie nie słychać - letnie opony na których auto wyjeżdża są niestety głośne - na zimówka seacik był cichszy tak więc odrazu polecam goodyer ultragrip 7, a letnie do wymiany.
auto generalnie mógłby palić miej w mieście, zimą średnio spalał od 10 do 12 litrów przy czym pokonuje dziennie tylko 3km do pracy. Teraz (wiosna) spala od 8 do 9 litrów, na trasie zima spalał mi ok od 6 - 7 litrów, wiadomo jak na autostradzie docisneło sie gaz to spalił mi 8 listrów na setkę, teraz (wiosna) spala mi od 5,3 do 6 litrów w zależnośc w jakich warunkach się jeździ - raz udało mi się zejść do 5.0 na trasie przy czym jechałem 80 - 90 km/h
jak zawsze chciało by się aby było jak najtanie i jak najlepiej, ale wart jest tych pieniędzy.
odpukać narazie nie miałem żadnej awari, 12000 za mną przy 15000 pierwszy serwis
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 MPI 85KM 63kW