Kupujac zdawałem sobie sprawe, ze raczej to nie Cupra ale na inny kasy nie bylo;/ Zastanawiam sie jak sie jezdzi tym słabszym silnikiem 1,2-pod gore trzeba wpychac chyba;)A tak na poważnie to w dwie osoby można sie pobawić w wyprzedzanie, gorzej jak sie zapakuje 4+bagaże.
Zastanawiałem sie nad ocena i myślałem o 4 ale po roku jazdy żeby 3 razy wsteczny wkładac bo nie wskakuje-troszke lipa;/
Jak dla mnie rewelacja-lubie twarde autka i choć może nie jest najlepiej na kostce brukowej to ja jestem zadowolony.
Jeśli chodzi o przód i tył super, gorzej boki. Skrecajac czasem musze głowe \"wychylic\" czy aby nie za blisko kraweznika czy wyspeki przejeżdzam.
Dla mnie bardzo dobrze-wszystko pod reka. Dodatkowo mam kierownice wielofunkcyjna co ulatwia zabawe radiem.
Nie mam z tym żadnych problemow-autko szybko sie grzeje a klima a pare minut wychładza całe autko.
Mam 185cm wiec jesli odsune fotel na maxa to za mna może usiaść małe dziecko. Raczej samochod dla rodziny 2+2 albo dla trojki dorosłych.
Jak dla mnie oki-może rzeczywscie przy kreceniu na obrotach troszke głosniej ale mi to az tak nie przeszkadza.
O dużo za dużo! W mieści 9litrow i jeśli ktoś pisze 7 to albo chce autko sprzedac albo podczepił sie na sztywny hol;] Na tarsie ciut optymistyczniej-schodzi nawet do 6 litów przy włączonym tempomacie.
Wszytsko chodzi bez zarzutu.
Zrobiłem 22000 wiec ciężko byłoby o cośpoważnego.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 85KM 63kW