Przeniesienie napędu
: świetne prowadzenie ,doskonała skrzynia i fantastyczny wygląd-zakochany w seacie od pierwszego ruszenia!
Przesiadłem sie z ibizy2 do ibizy 3 i nie żałuje .Nadal budzi we mnie ciekawość i czekam niecierpliwie na 4 generację.Jednocześnie polecam wszystkim te autka.
Silniki w seatach to zawsze mocna strona-nie inaczej i w tej ibi!
to cudowne przesiąść się z 2 do 3 generacji ibizy Skrzynia to krok milowy między tymi generacjami-w 4 mogą nic nie zmieniać:)
podobnie jak skrzynia -doskonale przyklejona,pewność i precyzja manewrowania.Twarda i pewna w 100%
i tu jest juz gorzej niż w poprzedniczce ,ale bez tragedii.Kto potrafi manewrować poradzi sobie bez problemu po tygodniowym oswojeniu "bestyjki"
Schowki sa a i owszem lecz co do tego:skrzypiące uchwyty drzwi+osł przy kierownicy,cisne szczeliny między fotelami(bez szans tam odkurzyć a i monety tak łatwo nie wyciągniesz),goły filc pod nogami pasażera,i tragiczne podkreślam tragiczne i łatwo rysujące się plastiki!a i jeszcze wpływający do środka płyn ze spryskiwaczy przy otwartym oknie,
+za świetny nawiew,wygodne fotele i dobre wyciszenie
jak na to auto dobrze,ale konsola środkowa wbija się w nogę przy dłuższej jeżdzie-tak umiejetnie ją wyprofilowano, czyli wcale jest kwadrat!
cichutko bez porównania z 2
seat mi zawsze odpowiadał pod tym względem i znam już tą markę.Trochę droższy w zakupie ale zwraca się poprzez długie bezawaryjne (jesli ktoś dba o auto)użytkowanie.śilnik świetne współpracuje z instalacją LPG
każdy rozpatruje to inaczej.ja upiłem 3 latka i u mnie ten stosunek wyszedł doskonale:)
lampy wymienione -org do bani
zawieszenie przy 70 tys kpl
brak,zarówno u mnie jak i u poprzednika
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 75KM 55kW