Ocena kierowcy - Seat Ibiza II Hatchback

cruz@um.torun.pl, 24 lat temu
Silnik 1.4 i 16V 101KM 74kW
Rok produkcji 1999
Seat Ibiza II Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW 1996-1999 - Oceń swoje auto
Lubię ten samochodzik. Ze stuningowaną maską (światła) i paroma wspornikami, dobrymi kółkami trochę szerszymi prezentuje się świetnie. Auto jest czerwone, przy żółtym, musiałbym odrywać dziewczyny, które się do niego łańcuchami poprzywiązywały.
Właściwie mogłyby być tylko 3 biegi. 2 i 4 uważam za zbędną. Do 5 trzeba się trochę namachać, ale potem jest już bajeczka.
U mnie troszeczę przy załączaniu biegów słychać było metaliczny "chrzęst". W serwisie mi to naprawili. Podobno.
Trzyma się jak trzeba. Nie za trwardo, nie za miękko.
Duża szyba, ale przez to lusterko ktoś mnie kiedyś przejedzie.
Prosto, nie trzeba ulepszać. Patrz nowa IBIZA.
Chociaż w lato przydałaby się lodówka.
Mnie tam pasuje. Inne siedzenia mnie raczej nie interesują. Jak się pasażerom nie podoba to mogą
Dosyć cicho, ale chyba sobie jeszcze wyciszę. Lubię muzykę. Ciekawostką jest filtr oparów paliwa. Na postoju warczy jak traktor. Ja tam lubię traktory, ale to terkotanie jest doprawdy przekomiczne i co jeszcze ciekawsze całkowicie normalne, jak ierdzą Hiszpanie.
Na trasie poniżej szóstki, w mieście - okolice siódemki. Co za różnica, mafia petrochemiczna i tak nas wykończy.
Kupiłem 99 rocznik w 2000, facet opuścił, bo miał już nowe IBIZY na składzie. Dobry zakup.
Jest dobrze. Nie narzekam, ale jest zbyt dobrze, żeby to miało tak być dalej.
Jestem na gwarancji. Do tej pory nic poważnego, ale szlag mnie trafi jak po roku coś pęknie albo zacznie cieknąć.
Seat Ibiza II Hatchback