Oceny Seat Ibiza II Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW 1996-1999

Najnowsze oceny Seat Ibiza II Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW 1996-1999

3,7
~arturo7@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
ibizką jezdzi moja kobieta, jest to lekko usportowiony model z delikatnymi spojlerami , szerokimi felgami i sportowymi amortyzatorami- wiec autko trzyma sie drogi bardzo dobrze. do tej pory nie bylo zadnych problemów technicznych i samochod jest w idealnym stanie ale ja nie mam przekonania do seata i uznaje tylko japonczyki. Wiec najchetniej bym sprzedal ten samochod lub wymienil na np corollę.
3,6
~Chri$ muterka@go2.pl
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
ogolnie kupujac nowy samochod mialem nadzieje,ze nie bede musial dokladac do niego $$$ przez najblizsze pare lat. Jak sie okazalo - byly to plonne nadzieje. Niemniej jestem zadowolony z samochodziku,dobrze i pewnie sie nim jezdzi.
4,2
~cruz@um.torun.pl
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
Lubię ten samochodzik. Ze stuningowaną maską (światła) i paroma wspornikami, dobrymi kółkami trochę szerszymi prezentuje się świetnie. Auto jest czerwone, przy żółtym, musiałbym odrywać dziewczyny, które się do niego łańcuchami poprzywiązywały.
4,5
~Rufio
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
Polecam. Silnik 1.4 ten sam co w volkswagenie polo jest niezawodny.
3,9
~RedAutko
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
Autko słabo wyposażone w wersji podstawowej. Za wszystkie dodatki trzeba słono płacić. Typowe autko miejskie. Zrywne, ładne i niezawodne.
3,7
~GRZANKA
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
BARDZO DOBRY SAMOCHÓD.TANI W ZAKUPIE,TANI UTRZYMANIU,NIE PSUJĄCY SIE.POLECAM.I NIE NALEŻY DO WOLNYCH.NA ŚWIATŁACH ROBIE GOLFY O POJEMNOSCI 1600,CZYLI MÓJ MALUSZEK NIE NALEŻY DO WOLNYCH.FAJNE AUTKO.
~robsik77@wp.pl
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
durzo pali jest glosny i wolny wiecznie cos szumi i trze
3,9
~ARTUR
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
Jest to autko godne polecenia zarówno przeciętnej rodzinie bez dużego psa jak i młodemu człowiekowi,który chciałby troszkę poszaleć a nie ma kasy na sportowa brykę.
4,5
~wp16_radom@wp.pl
Hatchback 1.4 i 16V 101KM 74kW
wcześniej tylko 101 koni po przerobieniu silnika u znajomego tuningowca z wawy mam teraz 130 koni z silnika 1.4 latam tak juz 3 lata i poza wymiana klocków i dolewaniem płynow nic wiecej nie robie wszystko git ,a na swiatłach nie ma mocnych wszyscy wymiekają raz tylko mnie subaru impreza wyprzedziła (Silnik)
4,2
~klocu16@o2.pl