: Dosłownie za grosze, pożądne i konkretne auto. Czego więcej chcieć?
Idealne na pierwszy wóz.
Jak na auto tej klasy 4+
Sprawdza się doskonale w mieście, zrywny.
Na trasie troche gorzej, ale to typowe dla aut z tego segmentu. Chociaż muszę przyznać że jazda jest przyjemna i nie boję się wyprzedzać.
Mimo tego że jest strasznie zjechana, zwłaszcza 5 bieg, auto nic nie traci. Bez obaw kilka razy pojechało do niemiec i spowrotem.
Dobre miejskie przełożenia.
Nie mam nic do zarzucenia, mimo braku wspomagania kierownicy, auto skrętne, doskonale się parkuje i wciska tam gdzie większy wóz po prostu by się nie zmieścił.
Wszystko ładnie widać dookoła, kierowca siedzi nawet wysoko, więc nie rażą światła na trasie.
Duże szyby zapewniają niezłą widoczność.
Wszystko pod ręką.
Brak klimy, nawiew mógłby być mocniejszy, ale złego słowa nie mogę powiedzieć.
Kierowca i pasażer mają dużo miejsca. Odbija się to jednak na pasażerach z tyłu.
Ledwo mieszczą się dwie osoby. Najbardziej przerąbane ma pasażer za kierowcą. Mając 190cm wzrostu muszę odsuwać fotel kierowcy na maksimum do tyłu. Jako singiel, często używam tylniej ławeczki do wożenia zakupów.
Hałaśliwy, ale to \"zaleta\" segmentu.
W mieście i korkach potrafi pokazać na co go stać, ale na trasie odbijamy sobie to z nawiązką.
Częśći ogólnodostępne i tanie. Prosta konstrukcja, więc naprawy można wykonać samemu.
Auto naprawdę tanie w utrzymaniu.
Kupiłem go za 4000pln, czego tu wymagać? :D
Przecieka, tendencje do tworzenia się przy deszczu kałuż przy oparciu na nogi pasażera. Wynik niskiej jakości plastikowego uszczelnienia pod maską. Trochę poxipolu i udało mi się przecieki zmniejszyc do minimum.
Żadnych usterek poza jedną, która sprawia że w deszczowy dzień dwa razy zastanowię się nad wyjazdem.
Po przejechaniu przez pierwszą głębszą kałużę momentalnie zalewa nam silnik.
Auto nadaje się do dalszej jazdy po ok. 10 minutach postoju.
Mocno irytująca wada.