Lista ocen Seat Ibiza II Hatchback 1.0 i 50KM 37kW 1996-1999 (18)

~STR8IBIZA
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Jest świetnie ! Autko jest super, dla seniora i dla początkującego, jest zrywne, relatywnie tanie, bardzo wygodne, bryła samochodu jest elegancka, auto ma 14 lat i tylko 3 małe ślady rdzy + podłoga w bardzo dobrym stanie, jestem bardzo zadowolony z zakupu :)
4,5
~Paweł Ibiza 1997 1.0
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Bardzo dobre i niezawodne auto samochód, polecam szczególnie tym, którzy szukają ekonomicznego samochodu, OC na cały rok przy max zniżkach to 220 zł, a spalanie też nie jest wysokie
4,3
~jts4@interia.pl
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Autko mam od roku. Zrobiłem nim ponad 25 tys. KM. Uważam, że nie jest to mało, z uwagi na to, że jest to moje pierwsze własne auto. Czytałem masę opinii wcześniej na temat Ibizy i kupiłem ją. Zdecydowała ocena pracy zawieszenia i ocena dotycząca kultury pracy i ekonomika silnika 1.0 50KM. Nie żałuję zakupu. Autko spełnia swoje zadanie, jakie przed nim postawiłem. Gdybym jeszcze raz miał kupić, mając do dyspozycji ograniczone środki finansowe,...
~kamil11_84@o2.pl
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Mam przejechane 240tyś km samoregulatory zaworów troche stukają po za tym wszystko ok silnik czyściutki oleju nie bierze jak na taki stan licznika to doskonale przy tak małej pojemności (Silnik)
4,1
~Cichy
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Autko kupiłem ponad rok temu, w rok przyjechałem 40000 km (dodatkowa praca jako kierowca), oczywiście były naprawy, były holowania, ale był tez przebieg bo w końcu nim jeździłem, co miesiąc starałem się coś w nim robic, wydałem okolo 3 tysięcy i nie żałuję. Teraz od dobrych 5 miesięcy nic się z nim nie dzieje. Cena autka nie jest kosmiczna, lecz na pewno nie sprzedslbym go teraz, pewnie pojeżdżę nim, aż zakończy swój żywot. Trochę taka moja...
4,9
~Andrzej.Z.
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Jak na ta pojemnosc silniczek zwinny ale dopiero powyzej 3000obr. (Silnik)
3,7
~filippovera
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
tanie autko bez problemowe.. jeśli coś padnie to naprawa jest nie droga...lubię to autko takie jest bez stresowe.. chodź trochę zaczyna rdzewieć
4,4
~zielarz=]
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
ogulnie bardzo dobra oprucz 5 jak by jej nie bylo=[ (Skrzynia biegów)
4,4
~Tosiek
Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
Polecam jesli komus nie zalezy na dynamicznej jeździe, lech spokojnej i oszczędnej
Dziennik kosztów dla Seat Ibiza II Hatchback 1.0 i 50KM 37kW
5,8