Ocena kierowcy - Seat Ibiza II Hatchback Facelifting
Przebieg:
225 tys. km
Okres użytkowania:
niecały rok
: super oszczędny dynamiczny i elastyczny
Układ elektryczny
: tradycyjnie padający ekran lcd
To moje pierwsze autko, ogólnie jest bardzo okej , polecam wszystkim na pierwszy samochód jest po prostu wdzięczny wystarczy tylko trochę o niego zadbać i każdy będzie z niego zadowolony idealny do miasta w trasie też daję spokojnie radę
to największy plus tego samochodu, 1.9 tdi agr bez żadnych skomplikowanych układów, chodzi jak marzenie na zimnym odpala od kopa, mało pali i chętnie przyśpiesza do miasta idealny i bardzo elastyczny
jest okej ale biegi czasem trudno wchodzą
co tu pisać jest po prostu dobrze
parkuje się okej , wszystko dobrze widać martwe pola są dosyć małe chodź prawe lusterko mogło by być więsze
wszystko jest jasne i łatwe do zrozumienia nic dodać nic ująć
jest po prostu dobre auto wmiarę szybko się rozgrzewa w zimę , w lato doskwiera brak klimy ale jest szyber dach więc też ujdzie
po mieście 4 osoby jada w miarę komfortowo , w trasie w dwie osoby też nie narzekaliśmy na brak miejsca
słabe, silnik ma niską kulturę strasznie trzesie jak się wsiądzie pierwszy raz ale idzie się przyzwyczaić
części są tanie jak barszcz , mało pali
jak za taką cenę to jest naprawdę bardzo dobrze plastiki mogły by być lepszej jakości ale auto ma już swoje lata więc cudów nie wymagam
urwana klamka od schowka, nie działające podnoszenie szyby kierowcy i w sumie to tyle
żadnych w swojej ibizie nie miałem odpukać nie malowane i oby tak dalej
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW