Ocena kierowcy - Seat Ibiza II Hatchback Facelifting
94 tys. km
Okres użytkowania:
niecały rok
Nie kupiłby ponownie
: dobrze zabezpieczona karoseria brak rdzy
: złom
Układ elektryczny
: duża awaryjność wszystkich jego elementów
: wytarte plastiki, zacinające się zamki w drzwiach
części drogie duża awaryjnośc zwłaszcza w warunkach zimowych, falujące obroty, brak mocy, gaśnięcie silnika na jałowym i pierwszym biegu, zacinające sie zamki w drzwiach przednich w temp od -0,6C, wariujący komputer, miałem samochód 3 tyg i mam dosyć seatów hiszpańskie gówno na szczęście go oddałem, seat to nawet nie stał koło VW żenada ludzie nie kupujcie go
części drogie duża awaryjnośc zwłaszcza w warunkach zimowych, falujące obroty, brak mocy, gaśnięcie silnika na jałowym i pierwszym biegu, zacinające sie zamki w drzwiach przednich w temp od -0,6C, wariujący komputer,wycierające się plastiki miałem samochód 3 tyg i mam dosyć seatów hiszpańskie gówno na szczęście go oddałem, seat to nawet nie stał koło VW żenada ludzie nie kupujcie go