Ocena kierowcy - Seat Ibiza I

Andrzej, 19 lat temu
Silnik 1.2 i 71KM 52kW
Rok produkcji 1991
Seat Ibiza I 1.2 i 71KM 52kW 1989-1993 - Oceń swoje auto
male nie zawodne autko z dekadencja dynamicznego silniczka wspaniale sie prowadzi autko dla kazdego warto je kupic bo mozna sie nim nacieszyc sporo w razie jakis pytan to dzwoncie 509-364-195
silniczek jest zajebisty dynamiczny i da sie z niego wycisnac polecam: -usuniecie srodkowego tlumnika pozostac przy katalizatorze i tylnym tlumniku i wstawic koncuwke basowa i wtedy posluchajcie jak ten dzwiek rajcuje polecam sam tak zrobilem
troszke za wysoko ale obejdzie skrucilem drazek do wysokosci siedzenia tak zeby galka wystawala pomoglo to szybciej zmieniac biegi
jazda tym to wielka przyjemnosc jest bardzo prosty do opanowania a w zakrety wspaniale wchodzi wrecz wskakuje nie mam zastrzezen
mowie tylko o przodzie bo tyl mam przyciemniony ale jak pamietam przed tym bardzo dobra widocznosc szczegulnie przy cofaniu
nie mam zastrzezen
wspaniale nagrzewnica jest dosyc duza i momentalnie w autku juz ciepelko sie robi
z przodu jest bardzo wygodnie szeroko z tylu nieco mniej miejsca
nie mam zastzerzen wrecz na wyszych obrotach brzmi bardzo fajnie taki zajebisty ryk
autko ma 1200 pojemnosci ale 70 koni i jest bardzo zrywne ale nie pali duzo srednio 6 litrow jak damy po garach do 8
cena?????? hmmmmmm powiem ale nie uwierzycie dalem w polsce za niego 1800 zł ale to okazja bo gosciu mial dwa autka i ch cial za niego tyle co wyniesie go gaz do nowego wiem ze w nieczech tego duzo jest jak ktos sie decyduje to z niemiec je sprowadzac
dobre dojscie do silnika bagaznik pojemny na takie autko wspaniala sylwetka powiem tak moim zdaniem to te wszystkie golfy 1 , 2 tooo sie przy ibizie kryjaaaa swiatla zajebiste szczegulnie w nocy tylnie ladne ulozenie swiatelek
kolo zapasowe w silniku wiecej nie powiem bo mi sie wszystko podoba

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 71KM 52kW [l/100km]

5,5