to fajny pojazd za te pieniadze i w tym stanie czesci eksploatacyjne sa w cenie poloneze czy fiata wiec nie narzekam. sylwetka jest kanciata ale jakas urode posiada. jest wysoko zawieszony i ma krutkie zwisy karoseri ułatwia jazde w terenie dla mnie to duzy PLUS. pali około 7.5 l paliwa a to nie jest strasznie duzo.
mółowaty na niskich obrotach ale puzniej sie budzi do życia(71 km)i ładnie brzmi.
czasem zgrzytnie wsteczny a przy sportowej jezdzie trójka( niewiem moze to wina sprzegła) ogulnie wchodza dobrze choc trzeba sie przyzwyczaic do długiego mieszka. sam skok mieszka jest krutki.
jest wspaniały choc przechyla sie na zakretach to jest stabilny i latwy do opanowania
jest super lepiej sie nie da
ogulnie wszystko jest w zasiegu reki ale jest bardzo ubogo. plastiki do du... ! mankament hiszpanów.
w zimie goraco latem otwieram okna i jest do wytrzymania ( duze okna wersja trzy dzrwiowa) szkoda ze nie ma klimy :)
bardzo a to bardzo duzo miejsca na nogi z przodu z tyłu woze kolesia 198cm i nie nazeka.rozkładasz tylna kanape i masz wielka prestrzen ładunkowa ( lub jakt kto woli ,,fajne jebadełko,,) ogulnie jest duzo miejsca.
zawiecha ok. zadnych dziwnych stuków powyzej 120km/h szumi ale da sie wytrzymac bez wiekszego problemu
mogło by byc lepiej przy sportowej jezdzie potrafi wypic i 11 l na setke( po miescie) w trasie bardzo przyjemnie niecałe6l srednie miasto to około 7.5l przy normalnej jezdzie. przy oszczednej zejdzie do 5.3 ale to trasa bez wiekszego katowania silnika.naprawy tanie jak fiat polonez łada itp. bez niespodzianek.
czesci tanie nie wiem jak z dostepem (jade do mechanika on ma hurtownie i zawsze sa te czesci co chce bez zadnego sprowadzanie )samochód nie jest drogi jak na swoje lata jest w cenie łady samary(bez porównania) od golfa 2 jest duzo tanszy i to zadecydowało ze go kupiłem.i nie narzekam. pozdro dla wszystkich urzytkowników IbIzy
czasem chłodnica mi podciekała ale wizyta u mechanika i wszystko jest ok.zero usterek (na razie oby jak najdłuzej)
zawsze dojechałem bez kłopotów nic prucz podciekajaca chłodnica ale to przeszłosc wszystko jest ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 71KM 52kW