na poczatek dobre auto, tanie, naprawy tanie, czesci tylko z demontazu bo tak to sobie wyobrazaja niewiadomo ile ze to niby malo tych aut jest ale na cwaniakow jest rada, ja jestem zadowolony, dalem 2500zl mam gaz za 20zl robie 100km, sylwetka nawet mi sie podoba, golfa 2 nie kupisz za tyle kasy i nie nacieszysz sie nim tak, musisz dac z 4tysiaki conajmniej a gdzie gaz...
rano pali za tyknieciem oczywiscie jak przelacze na benzyne, na poczatku troche silnik rzezi cos tam stuka delikatnie no ale na mrozach to chyba normalne, ale jak sie tak z 20 min zagrzeje to juz mi sie jego praca naprawde podoba, tak fajnie syczy :)
skrzynia u mnie nie zaciekawa jest, trojka zgrzyta ogolnie biegi czasem nie wchodza no ale ostatecznie moze byc
no mogloby byc wspomaganie, a jesli chodzi oamortyatory to tez nie sa najlepsze, kazdy dol czuc
a jesli chodz i o widocznosc to jest doskonala, troche sie za wysoko siedzi ale sie przyzwyczailem, wszedzie wjade koperte zawsze robie za pierwszym razem
no nic wielkiego w koncu to stary seat
cieplo sie robi szybko wtedy jak jest duzo plynu w chlodnicy :)a tego mi gdzies ubywa raz na jakis czas, wentylacja jest OK
jak na takie male auto to naprawde jest niezle, sporo miejsca
chodzi niezbyt cicho, ale ten pomruk mi sie podoba dodaje predkosci:)
zuzycie paliwa na gazie jest naprawde niezle, na trasie za 15zl liczac gaz po 2.11 zl robie 100km, po miescie za 20 czasami 22zl, a na benzynie to chla z 9-10 bo to jest moc wieksza to az korci zeby przycisnac, dobrze sie wkreca na obroty silnik, naprawy robie sam wiec duzo mnie to nie kosztuje, prosta obsluga no oprocz silnika
moim zdaniem bomba, cena do jakosci jest idealnie trafna, no chyba ze glupi jestes i kupisz takiego seata za 4000, ja dalem 2500 z lpg i jestem zadowolony
oj tych drozbiazgow to duzo jest, ciagle cos ale to sa pierdoly same, a to dmuchawa przestala dzialac wjedzie sie w dol dziala a to cos tam...
oprocz docisku sprzegla jeszcze nic takie nie robilem, pojechalem ostatnio w gory i spowrotem - dojechal i jezdzi dalej, jestem mile zaskoczony ze to nawet na autostradzie potrafi jechac