Oceny Seat Ibiza I

Najnowsze oceny Seat Ibiza I

4,2
~eosrulez
Hatchback 1.5 i 89KM 65kW
Auto jak na swój rocznik jest zaskakujące. Czym zaskakuje użytkownika? Prawie 100%-ową niezawodnością, nie takim złym spalaniem (bardzo dużo zależy od "nogi"). W dodatku jego osiągi są bezpieczne przy wyprzedzaniu, a nawet kusi - chce się bardziej deptać, gdy kierowca zrozumie, że nawet tem 1.5 to niezły "potworek" względem przyspieszenia i prędkości maksymalnej. W końcu "System Porsche". Jedyne na czym można się...
2,9
~Radek
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Witam ibiza była moim pierwszym autem po zdaniu prawa jazdy więc na poczatku byłem zachwycony jednak emocje szybko opadły zrobiłem nią 8 tys km i byłem 4 razy cholowany więc słaby wynik nawet jak na auto które wtedy miało 16 lat.Silnik 1.2 dość dynamiczny.ceny nowych części bardzo wysokie, słabe blachy.Tak więc po ibizie kupiłem kadetta i z tego wyboru byłem bardziej zadowolony.Szczerze ibizy już bym nie kupił.
3,6
~mc11111@o2.pl
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Świetny silnik, dobrze zgrany ze skrzynią biegów. Małe autko ale można sie wybrać nawet na tor pojeździć. Ma Hiszpański temperament. Mocy mu wystarcza nawet na szybką jazdę na autostradzie. 180 km/h ale to juz kilk lat temu teraz bym si eni odwarzył.
~Sebastian Ibiza021a
Hatchback 1.7 i 100KM 74kW
Świetne autko dla młodych ludzi. Auto ma jad i wiele aut nie daje mu rady. Jeździ się nim bardzo fajnie i dziewczyny się za nim oglądają, bo jest czarna, ma ładne felgi 15 calowe i gra muzyka systemu porsche spod maski po mocniejszym uchyleniu przepustnicy.
3,4
~gnr@interia.pl
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
auto bardzo dobre. jest to moze pierwsze auto i jestem z niego zadowolony. Na poczatku wydawal mi sie zbyt kanciasty ale to kwestia przyzwyczajenia. silnik bardzo ladnie chodzi, troszke usterkowe. ale przewoze nim znajomych, przewozilem plytki ceramiczne - caly byl wypchany. Tylna kanapa bardzo ladnie sie sklada, bagaznik pojemny, po miescie bardzo dobrze sie nim jezdzi.
4,1
~Michał...G
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Auto z hiszpańskim temperamentem silnik 1,2 bez modyfikacj wyciska 180km/m mam w planach przyspieszyc zapłon i dac filtr stożkowy to moze uda się zamknąć licznik;) Poprostu porsche odwalilo kawał dobrej roboty poprawiając silniki ibizy. Zawiesznie na tyle jest denerwujące i co gorsza nie da sie tego zmienić:/ tak po za tym jest to moje pierwsze autko i wcale nie żaluje ze nie kupiłem golfa czy innego z tego rocznika lub podobnego. Ibiza ma to...
Dziennik kosztów dla Seat Ibiza I
5,5
9,3
3,9
~MARCINEKWRO
Hatchback 1.2 60KM 44kW
mam ten samochodzik od niecalego roku jest super. racja jak mam teraz dziure w tlumiku to WRC ale mi sie to podoba. glupota jest to ze niektorzy pisza ze ma gaznik :/ zakladam teraz alufelgi 175 i bedzie od razu lepiej wygladala. chetnie poslucham jakis ciekawych uwag mojj mail marcinekwro@poczta.onet.pl
3,9
~swistaczek87
Hatchback 1.5 90KM 66kW
Jako moje pierwsze autko z silnikiem 90KM rewelacja. Dużo części z podwozia Fiata więc ceny nie wygórowane ;)
3,6
~marecki89
Hatchback 0.9 44KM 32kW
Tanie auto, w sam raz dla młodego kierowcy. Niedrogie w eksploatacji, brak poważnych usterek. Kiepskie osiągi ale można się tego spodziewać po tak małym silniczku pod maską.
4,2
~gienek
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Bardzo dobre auto bez awaryjne, lecz calkiem duzo pali

Cenimy Twoją prywatność

Autocentrum.pl należy do grupy Wirtualna Polska Holding. Kliknij "AKCEPTUJĘ I PRZECHODZĘ DO SERWISU", aby wyrazić zgodę na korzystanie w Internecie z technologii automatycznego gromadzenia i wykorzystywania danych oraz na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Wirtualną Polskę, Zaufanych Partnerów IAB (883 partnerów) oraz pozostałych Zaufanych Partnerów (405 partnerów) a także udostępnienie przez nas ww. Zaufanym Partnerom przypisanych Ci identyfikatorów w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności) i pozostałych, które wskazujemy poniżej. Możesz również podjąć decyzję w sprawie udzielenia zgody w ramach ustawień zaawansowanych.

Na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody Wirtualna Polska, Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy będą przetwarzać Twoje dane osobowe zbierane w Internecie (m.in. na serwisach partnerów e-commerce), w tym za pośrednictwem formularzy, takie jak: adresy IP, identyfikatory Twoich urządzeń i identyfikatory plików cookies oraz inne przypisane Ci identyfikatory i informacje o Twojej aktywności w Internecie. Dane te będą przetwarzane w celu: przechowywania informacji na urządzeniu lub dostępu do nich, wykorzystywania ograniczonych danych do wyboru reklam, tworzenia profili związanych z personalizacją reklam, wykorzystania profili do wyboru spersonalizowanych reklam, tworzenia profili z myślą o personalizacji treści, wykorzystywania profili w doborze spersonalizowanych treści, pomiaru wydajności reklam, pomiaru wydajności treści, poznawaniu odbiorców dzięki statystyce lub kombinacji danych z różnych źródeł, opracowywania i ulepszania usług, wykorzystywania ograniczonych danych do wyboru treści.

W ramach funkcji i funkcji specjalnych Wirtualna Polska może podejmować następujące działania:

1. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł
  2. Łączenie różnych urządzeń
  3. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie
  4. Aktywne skanowanie charakterystyki urządzenia do celów identyfikacji

Cele przetwarzania Twoich danych przez Zaufanych Partnerów IAB oraz pozostałych Zaufanych Partnerów są następujące:

1. Przechowywanie informacji na urządzeniu lub dostęp do nich
  2. Wykorzystywanie ograniczonych danych do wyboru reklam
  3. Tworzenie profili w celu spersonalizowanych reklam
  4. Wykorzystanie profili do wyboru spersonalizowanych reklam
  5. Tworzenie profili w celu personalizacji treści
  6. Wykorzystywanie profili w celu doboru spersonalizowanych treści
  7. Pomiar efektywności reklam
  8. Pomiar efektywności treści
  9. Rozumienie odbiorców dzięki statystyce lub kombinacji danych z różnych źródeł
  10. Rozwój i ulepszanie usług
  11. Wykorzystywanie ograniczonych danych do wyboru treści
  12. Zapewnienie bezpieczeństwa, zapobieganie oszustwom i naprawianie błędów
  13. Dostarczanie i prezentowanie reklam i treści
  14. Zapisanie decyzji dotyczących prywatności oraz informowanie o nich

W ramach funkcji i funkcji specjalnych nasi Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy mogą podejmować następujące działania:

1. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł
  2. Łączenie różnych urządzeń
  3. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie
  4. Aktywne skanowanie charakterystyki urządzenia do celów identyfikacji

Dla podjęcia powyższych działań nasi Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy również potrzebują Twojej zgody, którą możesz udzielić poprzez kliknięcie w przycisk "AKCEPTUJĘ I PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub podjąć decyzję w sprawie udzielenia zgody w ramach ustawień zaawansowanych.

Cele przetwarzania Twoich danych bez konieczności uzyskania Twojej zgody w oparciu o uzasadniony interes Wirtualnej Polski, Zaufanych Partnerów IAB oraz możliwość sprzeciwienia się takiemu przetwarzaniu znajdziesz w ustawieniach zaawansowanych.

Cele, cele specjalne, funkcje i funkcje specjalne przetwarzania szczegółowo opisujemy w ustawieniach zaawansowanych.

Serwisy partnerów e-commerce, z których możemy przetwarzać Twoje dane osobowe na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody znajdziesz tutaj.

Zgoda jest dobrowolna i możesz ją w dowolnym momencie wycofać wywołując ponownie okno z ustawieniami poprzez kliknięcie w link "Ustawienia prywatności" znajdujący się w stopce każdego serwisu.

Pamiętaj, że udzielając zgody Twoje dane będą mogły być przekazywane do naszych Zaufanych Partnerów z państw trzecich tj. z państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

Masz prawo żądania dostępu, sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przeniesienia przetwarzania danych, złożenia sprzeciwu, złożenia skargi do organu nadzorczego na zasadach określonych w polityce prywatności.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W celu zmiany ustawień prywatności możesz kliknąć w link Ustawienia zaawansowane lub "Ustawienia prywatności" znajdujący się w stopce każdego serwisu w ramach których będziesz mógł udzielić, odwołać zgodę lub w inny sposób zarządzać swoimi wyborami. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w polityce prywatności.