Lista ocen Seat Exeo Sedan (33)

4,5
~Sza
Sedan 1.8 TSI 160KM 118kW
Jak dla mnie to idealne auto dla przeciętnej rodziny. Przy małych zarobkach lepiej wybrać coś oszczędniejszego, a jak ktoś zarabia bardzo dużo to celowałbym w wyższą półkę.
4,5
~Amigo
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Fajna zabawka . Acha , i w nosie mam ze to poprzednie Audi A4 z innym znaczkiem .
4,6
~exeoKRAKÓW
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Bardzo wysoka kultura pracy silnika, nie ma porówniania z 2.0TDI PD, wyciszenie na poziomie najlepszych w klasie. Świetnie zbiera się od 1,700 obr. Jak dotąd nie zassał nawet kropli oleju. (Silnik)
~Domi K
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Nie kupiłbym innego. Myślałem też o innych markach, ale ten najbardziej mi się spodobał. Plusem dla mnie jest to, że co drugie auto na ulicy to nie Exeo, a serwisowanie i mechanicy do VW group są wszędzie. Części też są w normalnych cenach jak sprawdzałem - poprzedni samochód w zeszłym roku mnie poważnie w tej dziedzinie zaskoczył i racjonalnie sprawdziłem ile tutaj może mnie ewentualna naprawa kosztować.
3,7
~widof
Sedan 1.8 20v Turbo 150KM 110kW
Exeo wygląda zadziornie, przynajmniej z przodu : ) i to mi się podoba, światła skrętne w wersji z bixenonem fajnie doświetlają zakręty, miejsca w środku zdecydowanie za mało. Sedan ma może i pojemny bagażnik, ale ciężko zmieścić do niego duży gabaryt, ze względu na mały otwór załadunkowy.
~semper
Sedan 1.8 20v Turbo 150KM 110kW
Spelnia wszystko to czego po nim się spodziewalem.Jestem naprawdę zadowolony!!
4,6
~lukasek4433
Sedan 2.0 TSI 200KM 147kW
Autko jest bardzo fajne. Dobrze jezdzi ma mocny, dynamiczny i oszczedny silnik. Materialy sa bardzo dobrej jakosci,a wyglad mi pasuje i nie przeszkadza. Zawsze lubilem Seaty. Ten jest juz 3 i znow jest super jak 2 poprzednie. Nie zawiodlem sie na tej marce. Wole go niz jakies 407 czy Avensise
~Mariusz
Sedan 2.0 TDI CR DPF 143KM 105kW
Auto bardzo przyjemne w użytkowaniu. Dynamiczne, oszczędne, dobrze wykonane, zgrabne, przmyślane, sprawdzone rozwiązania. Piątka!
4,7
~SSSSS
Sedan 1.8 20v Turbo 150KM 110kW
Super auto z super silnikiem o ładnym wyglądzie, pewnym prowadzeniu i super jakości za przyzwoitą cenę.
Dziennik kosztów dla Seat Exeo Sedan
7,3
8,9
4,3
~Pepe
Sedan 1.8 TSI 160KM 118kW
Moje trzecie auto. Pierwsze z salonu. Jak najbardziej polecam.
Seat Exeo Sedan