Ten silnik jest poza konkurencją. Przyspieszenie jest ok, ale elastyczność jest wręcz niesamowita. Wciska w fotel.
Do takiego silnika doskonała skrzynia.
Twardy,a le do takije mocy jka najbardziej odpowiedni
Ten tył:D:D ale to urok Cordoby.
Najlepszy jest panel centralny, zapożyczony z BMW, nachylony w stronę kierowcy, Idealnie.
Kupiłem ją używaną, w ziemie jeszcze nie jeździłem, ale jak narazie przy +30 stopniach Climatronic spisuje się idelanie.
Z przodu niczym w segmencie C, a z tyłu??? nie wiem, nie mam jeszcze dziecka, więc z żoną jeździmy z przodu :)
Rano jak to silnik TDi przez około 2 min dosyć głośno, ale i tak nie przebije tego rewelacyjnego pomruku...
Oszczędnie (o ile się da przy tej mocy i takim silniku) miasto: 6,5 trasa (przy prędkości 120-130 - 4,5l)
Cóz, obecnie nowa z salonu to cena za wysoka, ja kupiłem za 60tys. Z pełniutkim wyposażniem (oprócz skóry i nawigacji) a wliczając takie rzecyz jak: tempomat, ksenony, climatrobic, alufelgi, 4 pp, wk, alufelgi, czujmik deszczu cena rewelacyjna. Najlepszy jest element zaskoczenia. Staje kierowca "sportową" alfą albo innym "wyczynowym" wózzkiem i myśli: wezmę go. Tylko chwila i wącha dymek Cordoby. Super Autko tylko że obecnie: ja chcę ALTEĘ !!
bez problemów.
Także