Oceny Seat Cordoba III Sedan 1.4 16V 100KM 74kW 2003-2009

Najnowsze oceny Seat Cordoba III Sedan 1.4 16V 100KM 74kW 2003-2009

4,2
~marela.wera@neostrada.pl
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
Auto ładne z zewnątrz w środku już rozczarowuje.Bez montażu dodatkowych elementów z drewna lub niklu ( jak kto woli ) wyglada jak "kopciuszek".Trudno w tym przypadku mówić o seacie jako aucie sportowym które przypomina tylko z wygladu.Parę nie przemyślanych elementów auta-bagażnik niby z ładnym zamknięciem ale nie praktycznym (proszę go otworzyć z siatkami w obu rękach) wystarczyła by dźwignia do otwierani we wnętrzu kabiny!Ogólnie auto...
4,1
~>>mac<<
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
Ogólnie samochodzik jest fajny, nieżle się go prowadzi i w porównaniu do rynkowej oferty w chwili gdy kupowaliśmy go z żoną żaden z wielu innych samochodów nie spełniał naszych kryteriów, czyli: cena, przestrzeń, ekonomiczność, wyposażenie. Oglądaliśmu Peugeot´y (206 awaryjny), Skody (Fabią jeździ ojciec), Ople (eee raczej nie, brak wewenętrznego polotu), Toyote (Yaris za mała i ten zerag elektroniczny na środku ;-[), VW (Polo całkiem...
~arek26j@op.pl
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
tak ajak pisałem, zastrzeżenia mam tylko do skrzypienia w zawieszeniu ale na serwisie tłumacza ze to gumy stabilizatorów są z takiego a nie innego materiału, reszta super, mugłby byc tylko tańszy, ale i tak nie załuje że kupiłem, jak bym miał wybierac ponownie , kupił bym znowu.
4,1
~mustangp51@wp.pl
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
Ocena ogólna 4,0, przyzwoite osiągi przy umiarkowanym zużyciu paliwa,precyzyjny układ jezdny, dobrze zestopniowana i precyzyjnie pracująca skrzynia biegów, denerwujące mankamenty to trzeszczenie plastików, zaparowane tylnie lampy, mała ilość miejsca z tyłu.
4,5
~pit
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
znakomite auto dla kogoś z klasą ale i z zacięciem do jazdy unowocześniony silnik 100koni można pojeżzdić no i ten bagażnik prawie 500 litrów polecam jedynie tiuning w salonie jest bardzo drogi nie polecam.
4,7
~Stania Krzysztof
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
jeżelimiałbym kupić jeszcze raz taki samochód jak ten czyli nowy to bym się w ogóle nie zastanawiał . POLECAM OSOBĄ KTÓRE CENIĄ SOBIE KOMFORT JAZDY A PRZEDE WSZYSTKIM OSZCZĘDNOŚć PALIWA. Z całym szacunkiem moge powiedzieć że codzienne dojazdy do pracy około 50km opozwalają mi na spalanie tym samochodem średnio 5,6 l/100km (30% trasy w mieście)
4,5
~aska51@buziaczek.pl
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
jestem zachwycona tym co seat wypuścił tzn.nową cordobę i w tej chwili w tym przedziale cenowym nie widzę lepszego auta wygodne,ekonomiczne,sylwetka wg. mnie imponująca,bezpieczne, wyposażenie nie odbiegające niczym od samochodów dużo droższych
3,9
~Binbin
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
Ogólnie OK. Mało przestrzeni dla pasażerów ,ale za to bagażnik 540 l. Trochę za mały prześwit włazu bagażnika. Ogólnie jestem zadowolony.
4,7
~MIKULA
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
JAK NA TĄ KLASE SAMOCODU TO NIE MA CO NARZEKAĆ . DO PASATA BRAKUJE , ALE JEST BARDZO DOBRZE .COŚ ZA COŚ EKONOMIKA = CENA =BARDZO DOBRZE
3,6
~Marecki
Sedan 1.4 16V 100KM 74kW
Samochód b.dobrze się prowadzi. Ekonomiczny silnik benzynowy. Duży bagażnik (485 l).
Seat Cordoba III Sedan