: Korozja w progu, w zagięciu tylnych bocznych okien
: Czujniki: temperatury zewnętrznej, pedału hamulca, oraz czujnik temperatury chłodzenia.
Generalnie fajne auto, dosyć wygodne, lecz przy dłuższych trasach męczące. Jak dla mnie trochę za słabe. Problemy z kolektorem, teraz już wymaga wymiany, a za nowy serwisy tak w Polsce jak w Irlandii (gdzie mieszkam), życzą sobie nie mało. Bardzo duży bagażnik, jak na tą klasę aut, a to dla mnie akurat istotna sprawa.
Za mało mocy na to auto. Dodatkowe parę koni dodało by elastyczności.
Raczej bez zarzutów, przy zimnym silniku trzeba trochę przykładać więcej mocy, ale ogólnie spoko.
Podobnie jak przy skrzyni biegów, bez zarzutów, mogło by być trochę bardziej miękko.
Troszeczkę, za szerokie słupki przednie, no i raczej średnia widoczność przez tylna szybę. Ogólnie dobrze.
Raczej ergonomiczne , większość przełączników w pozycji gdzie można działać intuicyjnie.
Wentylacja dobra, na przyzwoitym poziomie, nie jest to klima, ale da się żyć. Następne auto musi koniecznie być z klimą.
Niski kierowca siedzi nienaturalnie blisko i nie jest to wygodne.
Słabo, powyżej 90km/h huczy niemiłosiernie
No ekonomiczne to to nie jest!!! 11 litrów na 100km to raczej poniżej przeciętnej.
W tej kwestii nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ mnie to auto za wiele nie kosztowało, ale za to trzeba było w niego włożyć prawie połowę ceny zakupu.
Małe części łamliwe, ogólnie trzeszczące wnętrze.
Kolektor oraz ciągłe świecenie kontrolki EPC mimo ingerencji i napraw doprowadzają do szału.