Naprawdę warto kupić. Z mojego doświadczenia bezawaryjne. Nawet jeżeli cos sie przydarzy ogromna obfitość używanych części i zamienników nie uszczupli nazbyt naszego portfela. Trochę ciasno jak dla 4-ech osób, ale nie można mieć wszystkiego
jak na 75 koni ciągnie bardzo dobrze, duży moment przy niskich obrotach
jedyna wada to długie skoki dzwigni i niespecjalnie dobrze funkcjonujący wsteczny
trochę drewniany, mógłby być twardy, a jednocześnie bardziej sprężysty... jedzie sie jak Golfem, zero frajdy, na maksa podsterowny
do tyłu nienajlepsza przez wysoki kufer, ogólnie ujdzie
wszystko pod ręką, tylko ciasno
mogłoby być lepiej, notorycznie parują szyby, wentylacja nie nadąrza, nie wiem co bym zrobił bez klimatyzacji jeździł na ślepo???
ciasno :-(
bardzo dobrze jak na auto tej klasy, motoru nie słychać, odgłosy zawieszenia minimalne, szumy opływającego powietrza w normie
tanio, pali 8 w mieście, chyba że się go męczy, przeglądy? Filtry, olej i klocki, reszta wg książki serwisowej, prosta konstrukcja silnika - każdy mechanik go naprawi, to samo co w autach VW
coś popiszczy, coś pobrzęczy, jakość polskich druk ma fatalny wpływ na plastiki, zresztą nie tylko w tym samochodzie
wymiana kabli zapłonowych przy 100 000 - zużycie... poza tym NIC. Aż sam się dziwie.