: bardzo dobre na polskie drogi albo dokładniej wytrzymałe
doskonały jak na 75 km porównując z astrą tej samej moce to cordoba jest bardziej djabelska
ja mam jakis problem krzywo wchodzą biegi skęcone H w prawo ale wchodzą płynnie sprawka poprzedniego właściciela pewnie
trzyma się doskonale troszę twardy ale odporny na polskie drogi wielki +
do tyłu przez wysoki tył ale tojest pestka jak ktos jest baba to niech sobie kupi malucha
nigdy nie szukam oczami czegoś w czasie jazdy
ma wadę fabryczną która wychodzi po latach ale ja sobie z nią poradziłem teraz nie ma szans abym miał szyby zaparowane w czasie deszczu
z tyłu mało miejsca ludziom z wielkimi kończynami troszkę zle się wysiada stopa zawadza
fiaterek troszkę słychać
moja srednia od 3 lat to w lecie 6,2 w zimie 7,1 i nie jestem delikatnym kierowcą auto zadko kiedy jedzie mniej niz 100 km/h no chyba ze policja gdzieś się kryje. ruszam tak średnio w miarę zeby nie przekraczać 3500 obrotów. raz ubało mi się rospędzic do 203 letko z gurki na nowej części obwodnicy krakowa i odcięcie auto przestało ciągnąc. Potem prubowałem jeszcze parę razy ale tylko 198 a mam przejechane 201568 juz go nie będe męczył wiencej teraz max 150 km/h bo długo tak by pewnie nie pociągło
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW