Samochód dobry jako 2 pojazd w rodzinie szczególnie dla żony która będzie musiała nim dojeżdżać do pracy i odbierać pociechy.Pojemny bagażnik pozwoli też zrobić zakup piwa
Elastyczność silnika bardzo wysoka i niskie spalanie
Przełożenie dobre na 3 wykręciłem go do 90
Twarde zawieszenie i mały skok.Przy większych nierównościach dochodzą do końca amortyzatory,szczególnie przy szkodach górniczych.
Nie jest zła jak na takie autko
Brak schowka od strony pasażera z przodu jest wielkim szokiem zamiast tego półka szerokości telefonu komórkowego wielki minus.Półka pod panelem klimatyzacji mało ergonomiczna gdyż w okolicach jest gałka zmiany biegów.Schowek pod kierownicą też marny.Ogólnie w tym samochodzie ciężko upchać gdzieś papiery:/.Bagażnik spoko jak na tą klasę auta
Klima działa ale przy 4 poziomie dmuchawy mam dziwne przypadek że zamykają się same boczne wywiewki i wieje tylko centralny wywiew możliwe ze przez wyrobione części
Mam 1,83 cm za mną jest fotelik z dzieckiem a drugi pan mojego wzrostu będzie miał tam ciężko
Silnik spokojnie buczy przy dużych prędkościach prawie niesłyszalny
średnio 5L/100km 90KM a co do napraw hmm to VW polo a że blisko do Niemiec i dużo się tego kula po naszych drogach to łatwo o części i są tanie.
Niemiecka jakość i hiszpański temperament jak z reklamy
Na masce mam kilka żydów;) ale tylko tam pozostała część auta się trzyma.Mam go 3 miesiące jeszcze nic nie padło.
Po 3 miesiącach na razie nic nie padło chociaż przy odpalani kontrolka miga x 2 i gaśnie wygląda to na awarie pompy oleju ale daje na razie radę.Przy 170 000 km poprzedni właściciel wymienił rozrząd.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW