Oceny Seat Cordoba I Coupe

Oceny Seat Cordoba I Coupe – wybierz silnik

Najnowsze oceny Seat Cordoba I Coupe

~MacGyver
Coupe 1.6 MPi 75KM 55kW
Mam wersje SX (Coupe) po prostu rewelacja, samochód jest dynamiczny i stosunkowo ekonomiczny(8.5 L w miescie wskazania komputera pokadowego). Wersja SX ze swoimi akcentami sportowymi i doskonaym wyposażeniem jest naprawde godna polecenia i jest doskonalom alternatywą dla trochę kobiecych megane coupe czy tigry. Samochodzik nigdy mnie nie zawiódl. Jakość plastików i wykonczenia jest lepsza niż w wersjach standardowych aczkolwiek plastiki dają...
4,5
~lukas_bomba
Coupe 1.9 TDi 90KM 66kW
Auto naprawdę godne uwagi. Dużo na ulicach ich nie jeździ, co sprawia że jest jeszcze bardziej atrakcyjne. Bezawaryjny silnik, tanie części eksploatacyjne powodują, że posiadanie tego auta nie nadwyręży budżetu domowego. Jak to mówią \"wlać - wsiadać - jechać\".
~pakos99@op.pl
Coupe 2.0 16V 150KM 110kW
za ta pieniadze super. cena zakupu 8000 sekwent 2500 i posiadasz klasyka motoryzacji :) polowalem na lenoa lub golfa 4 1.8 T ale ciezko bylo o zadbany i w miare bezwypadkowe egzentlarz. na bierzaco bede informowal o ewentualnej awaryjnosci plusach i minusach. znajomy na 265000 w golfie 3 gti 150 ps i nic sie nie dzieje wiec podejrzewam ze i u mnie bedzie spokoj
~A.
Coupe 1.6 MPi 75KM 55kW
bardzo udany model, wygodne male prawie sportowe autko, tanie w eksploatacji, co do minusow to tylko to, ze co roku trzeba podokrecac tapicerke tu i owdzie bo zaczyna trzeszczec na nierownosciach, oraz kubelkowe fotele lubia sie przecierac.
2,9
~PRZEMAS przemas1981@o2.pl
Coupe 1.6 i 101KM 74kW
AKURAT TEN MODEL KTÓRY POSIADAŁEM BYŁ WADLIWY I DAŁ MI SIĘ WE ZNAKI , POMIMO ZACHWALAŃ MOICH ZNAJOMYCH , NIESTETY ZAWIODŁEM SIĘ STRASZNIE , NIE POLECAM - TERAZ SZUKAM AUTA DO JAZDY , MAM NADZIEJĘ ŻE JUŻ TAK SIĘ NIE ZAŁATWIĘ , MOŻE WY MOBILE MACIE COŚ CIEKAWEGO DO ZAPROPONOWANIA ?
3,9
~wojtekj23@interia.pl
Coupe 1.9 TDi 90KM 66kW
Biorąc pod uwagę klasę wielkości (konkurent polo clio punto) cholernie drogie. ale porównując klasę silnika i wyposażenia ( a to w moim przypadku decydowalo o zakupie) wypada nieźle. Niebagatelne znaczenie ma dla mnie tez że jest to zgrabne i ładne auto z ładnym harmonijnym wnętrznem
Dziennik kosztów dla Seat Cordoba I Coupe
10,4
4,1
~AdamUS D
Coupe 1.6 MPi 75KM 55kW
Jedyne co, to torchę schodzi jakby lakier ze spoilera, ale to drobnostka. Idealne auto dla młodych ludzi. Polecam właśnie tym, co dopiero zdali prawo jazdy.
~elmo
Coupe 1.6 i 101KM 74kW
gdyby piąty bieg miał mniejsze przełożenie tj. mniejsze obroty silnika przy tej samej prędkości i w środku byłoby nieco ciszej to dla mnie super (jak za te pieniądze)
4,4
~widus
Coupe 1.6 i 101KM 74kW
Myśle ze auto zasłużyło na 5 jest ekonomiczne, wygodne tanie w czesciach i wogle.
3,5
~O´Grudek
Coupe 1.9 TDi 90KM 66kW
To jest lepsza-ładniejsza odmiana VW Polo. Ale to nie jest jaguar ani ciężarówka tylko małe samochód dla dwójki dorosłych i dwójki dzieci, ewentualnie niezbyt wielkiego psa.
Seat Cordoba I Coupe