: Ilość miejsca - zewnątrz nie wygląda na aż tak duży
Auto kompletne - bardzo wygodne wsiadanie, bardzo dobre prowadzenie mimo wysokiego zawieszenia całkiem przyjemnie na zakrętach. Ilość miejsca w środku - rewelka - auto nie za duże na zewnątrz, super do manewrowania na parkingach a w środku cztery rosłe osoby mogą na długich trasach swobodnie jechać. nie za głośne a pali średnio 6 litrów ( kapelusza nie mam i deptam jak potrzebuję :) )
Niektórzy ostrzegali mnie że 1,6 to max do skody a nie do SUV jak Ateca - ale okazało się ze to zależy od umiejętności. Jeśli ktoś potrafi wykorzystać ten silnik to jest zupełnie wystarczający, cztery osoby na pokładzie i jak obroty utrzymujesz na odpowiednim poziomie to spokojnie w mieście możesz śmigać (wiadomo Janusz w firmowej Tesli Cię wyprzedzi) a na trasie spokojnie przekraczasz dozwoloną prędkość (oczywiście teoretycznie ja tak nie robię bo nie wolno) a najlepsze jest to że tak bez kapelusza jadąc mas zużycie 6l na 100km)
Super, po Kia, Jepp, Suzuki i Ford miła odmiana bardzo miłe odczucie nic nie haczy, wsteczny zawsze wchodzi i dźwignia bardzo przyjemnie przełącza.
zadziwiająco :) mimo że dość wysoko zawieszony i krawężniki nie straszą to na zakrętach zupełnie przyjemnie. Progi zwalniające trochę czuć ale generalnie jak jazda płaskim autem
przestronna i bagażnik duży - z zewnątrz może nie wygląda jakoś zachwycająco ale nadrabia praktycznością.
Super
Bardzo dobrze może tylko bagażnik nie do końca przemyślany , w dolnej pozycji podłogi końcówka pod dziwnym skosem
Bez uwag
Tu powinno być 7, nie za duże na zewnątrz a w środku rewelka, żadne kombi nie ma szans (wiem miałem).
no tu mogło by być lepiej, przy 140 już jest za głośno, ale to jest diesel więc w benzynie ciszej ale duuużo drożej (spalanie)
Było by super ale musiałem doprowadzić do porządku po poprzednim użytkowniku
!
trzeba kupić nowe albo sprawdzone - ja niestety kupiłem używane a poprzednik to był janusz biznesu - ale od czasu kiedy wszystko zostało zrobione to już bez problemów i kosztów. Wielką zaletą jest dostępność części, mechaników znających VW i warsztatów. Wszyscy to auto znają, każdy mechanior potrafi naprawić, wiec tu jest super!!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 TDI Ecomotive 115KM 85kW