JEstem bardzo zadowołony. zawsze o nim mażyłem i nie zawiodłem się!
Miałem już autko z takim małym silnikiem
{1000} nie jest najgorzej.w zasadzie bez problemów pomyka w zabudowanym .
Fakt troche krutkie 1 i 2 ,ale dają lepsze przyspieszenia (na światłach nie jeden się zdziwił)
W zakrętach, przy dobrych amorach, nie do wyrzucenia na pobocze.Dobry kierowca zrobi nim takie manewry - &!
Mam wszystkie szyby ciemne (do środka nic nie widać), ale nikt nie zprzeczy że kierowca ma małą widoczność (ojciec się zdziwił - "EEEEEE ze środka widocznoćś lepsza jak w moim!" - ma 307)
Jak szyby w zimie zamarzną i nie da się rencznie zeskrobać to jest problem - trochr długo się zagrzewa, nawet przy 2000 obrotów. latem... bez klimy wiadomo,ale przy takim silniku klima?! Szkoda mocy!!!
Z przodu wygodnie jak w limuzynie. Z tyłu dwie osoby mają też wygodne siedzenia (zawsze można przednie posunąć do przodu no i do roboty - wiecie o co mi chodzi ;) ) Bagażnik ... dwie skrzynie browara i parasol. Ja woże tube bo nie jest mi potrebny.
Nie było najgorzej przy orginalnym tłumiku ( wytrzymał 7 lat!!!) teraz jest sportowy Ultera - sami wiecie -coś za coś. Treba będzie pokąbinować z wyciszeniem.
Niestety posiadam cieżką noge, ale pozytywnie się zdziwiłem gdy na trasie (autostrada 80 - 160km/h) w 4-ech ---4.7!!!!
Troche za drogi>
pierdzołki...- troche słabe klameczki od środka...
lejesz i jedziesz