Ocena kierowcy - Seat Arosa I

Rok produkcji 1997
Seat Arosa I 1.0 50KM 37kW 1997-2000 - Oceń swoje auto
Zawieszenie : zgrabnie przemyka po nierownych polskich drogach ;]
Małe,śliczniutkie,ekonomiczne!! POLECAM!!
nio niestety biegi wchodzą ciezko,jednakze jak czytalam na forach to jest niestety mankament tego autka :)
widocznosc dobra...jednakze mi osobiscie przeszkadza lewa belka kolo przedniej szyby...podczas skretu ogranicza widocznosc ;(
fotele bardzo wygodne :)
nie mam klimy,ale autko daje rade ;]
autko komfortowe dla pasażerow siedzacych z przodu...jednakze przy srednim wysunięciu przednich foteli pasazerowie z tylu maja miejsce,ktore zapewnia im jako taki komfort
nio cichutki to on nie jest ,ale pasjonaci aut twierdza ze dzwiek silnika jest czyms pieknym.mi wcale to nei przeszkadza.wlaczam radyjko i jest okey
polecam...wymiana rozrzadu i paska klinowego 350zl, wymiana kierunku 28zl ;] paliwo....przy pierwszym tankowaniu,jezdzie przypomniającej i dązacej do obycia sie autem, autko spalilo mi 4,7l :) polecam
Jak za tą kwotę którą dysponowałam nie moglam kupić nic lepszego
Drobiazgi...wymienialam rozrząd dodatkowo pasek klinowy za wszystko z robocizną zapłaciłam 350zl. Mysle ze jest to dobre auto do tego aby dobrze jezdzilo i malo kosztowalo. Polecic moge z czystym sumieniem.a dodatkowo powiem ze kto tylko wsiadze za kolko mojego auta to twierdzi ze chetnie zamieni swoje auto na takie ;]
Auto mam niezbyt dlugo dlatego nie jestem w stanie ocenic,poniewaz zadnej powaznej usterki nie mialam

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.0 50KM 37kW [l/100km]

5,1