ten samochód nie ma sobie równych zarówno w gronie zwykłych samochodów kmaktowych jka i minivanów, oczywiście pod względem stylistyki, jakości wykonania, radości z jazdy, wdzięku i piękna. a jednocześnie ma arne szanse przy porównaniu a w kryteriach z innymi minivanami takimi jak: bagażnik m schowki itp.
mnie to akuratnie dotyczy. kupiłem go (ja) aby sięwyróżniać i wiem jedno TO JEST TO!!
dobitnieśiwadczą o tym zazdrosne spojżenia innych kierowców, oraz podziw pieszych.
co więcej szacunek ze strony kierowców "prawdziwych" minivanów. niedawno stałem na przejściu dla pieszych z kierowca scenica. stoimi sobie czekając na zielone światło, a on z żona prawdopodobnie oglądają alteę "od stup do głów" patrzę na nich i widzę uśmiech żony (podziw) i gest "ok" kierowcy. to jest to....
rasowy pomruk, dobre przyspieszenie i KOSMICZNA wprost elastyczność. silnik ten potwierdza tylko to, że VW jest królem w robieniu silników wysokoprężnych. znakomity.
krótkie skoki, biega "zapinają" się bardzo dobrze, niczym w aucie sportowym z delikatnym oporem.
zawieszenie z Golfa V zostało wziętę przez inżynierów SEATA na "warsztat". i to widac, pewność prowadzenia w każdej sytuacji, dobry komfort.
hmmmm cienko do przodu, ale kogo to...
jak w wszystkich autach VW Group znakomita.
hmmmm z przodu rewelacyjnie, z tyłu jeszcze nie jeździłem. tlko jedno ale: gdyby ktoś pisał że mało miejsaca, schowków itp: TO NIE JEST PRAWDZIWY VAN.
ten samochód ma być piękny w klasie żałosnych mini vanów, I TAKI JEST.
na ulicy jest królem, wszyscy się oglądają.
bez zastrzeżeń
miasto: 6-6,5
trasa 4-5
średnio: około 5,5
powinno być 6, ale 5 też jest OK.
samochód REWELACJA.
MAKE YOUR LIFE COLOURED, BUY A BLACK SEAT !!!!
pożyjemy zobaczymy
jak wyżej