: Bardzo dobrze trzyma się drogi przez co pewnie się prowadzi
Seat jest moim 6 samochodem a trzecim z rodziny seatów. Jeśli będzie się spisywał jak poprzednie to na pewno nie będzie ostatni.
Cztery gwiazdki tylko za jego specyfikę pracy, ale decydując się na 1,9 liczyłem się z tym że jego kultura nie jest taka jak w mocniejszych silnikach, plus za bezawaryjność i spalanie, co do przyśpieszenia to nie mam problemów na światłach no chyba że ktoś szuka sportowego auta.
Biegi wchodzą ładnie nie ma z nimi problemów.
Bardzo dobrze trzyma się drogi, zakręty przy większych prędkościach pokonuje bez problemów.
Przednie słupki ograniczają widoczność ale jest to problem wielu aut tak że do akceptacji.
W okresie zimowym dość szybko odparowuje szyby i nagrzewa wnętrze. Z klimatyzacją latem też nie ma problemów (klimatronik)
Dla tej klasy auta przestrzeni jest dosyć, cztery osoby jadą wygodnie dla pięciu trochę mało.
Przy prędkościach od 100km/h zaczyna dosyć szumieć jakby któreś drzwi nie były domknięte i coraz bardziej słychać silnik.
Żadnych napraw jeszcze nie przeprowadzałem jak na razie leje tylko paliwo, pierwsza wymiana olejów i filtrów przede mną
wykonanie na piątkę nic nie stuka, nie puka jestem zadowolony. Cena adekwatna do jakości.
brak
brak