Za całokształt należy przyznać solidną 5 auto niby rodzinne a zarazem o fajnej lekko sportowej sylwetce .
Silnik pomimo przejechanych już 204 tys. spisuje się naprawdę dobrze chociaż może kucyków nieco za mało ale to może tylko moje odczucie z przesiadki z samochodu o wyższej mocy :).
Skrzynia ogólnie bardzo przyjemna chociaż zdarzyły mi się dwukrotnie delikatne problemy z \"R\".
Auto świetnie trzyma się drogi jest przewidywalne, a to w mojej ocenie duży plus. Takie skromniejsza Audi :)
Niestety pomimo wielu plusów są też mankamenciki, to zasługa głównie przednich słupków dzięki nim mamy ograniczone pole widzenia ;/.
Wszystko w autku jest w zasięgu ręki, po przyssaniu się do fotela nie muszę się kręcić jak małpka w klatce żeby coś włączyć czy otworzyć.
Szybko, sprawnie, cieplutko i milutko, tyle można powiedzieć o wentylacji.
Jak na tego typu autko jest naprawdę dobrze pod względem przestrzeni dla kierowcy i pasażerów
Z wyciszeniem jest tak, że jak ktoś nie gania powyżej 130 km/h to odnajdzie w Ali ciszę i spokój ale jeżeli masz zacięcie Kubicy to raczej nie będzie to auto dla Ciebie :).
Auto kupiłem przy 197000 km przez dwa i pół msc zrobiłem nim 7000 km wymieniłem w nim odrazu rozrząd, świece żarowe i oleje (koszt całkowity to 1150 zl) innych wydatków nie było i póki co myślę żebyć nie powinno.
Wydając normalne pieniądze można mieć naprawdę fajne autko w bardzo bogatej wersji.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 105KM 77kW