Generalnie polecam wszystkim i przymiezam sie do XL tylko ceny sa trochę za wysokie np.EXO 96tys
wszystko tyka ok.
od czasu do czasu male klopoty z wrzuceniem trzeciego biegu
jest super , barzo plynnie wchodzi i wychodzi z zakretow
Gdyby słupki przedniej szyby były węższe to widoczność byłaby doskonała , a zdażyło mi się parokrotnie zauważyć przechodnia w ostatniej chwili
Jest ok.
Mam autko juz 4 rok i coraz słabiej grzeje i siła nadmuchu jest coraz słapsza , nawet na 4,mimo robionych przegladów w serwisie ,wymianach płynów od klimy i odbakteriowienie klimy.
Poprostu nie działa tak jak bym chciał
Przestrzeń naprawde jest komfortowa . Jedyny minus to bagażnik a konkretnie brak miejsca na koło zapasowe.Konkretnie chodzi mi o wyżłobienie które jest za płytkie w momęcie wyjecia tego co jest w orginale systemu naprawczego a włożeniu prawdziwego koła zapasowego i w momęcie gdy to koło już się włoży jest wtedy nierówna podłoga co stanowi mały (na szczęście)kłopot z układaniem bagaży
Powiem ,że tak samo jak z nawiewem i klimą ,też na początku było zdecydowanie ciszej
zużycie paliwa w zależności od jazdy miasto to od 8 do 9,5l trasa od 4,5 do 7l Przykład:powrót z chorwacji autostradami do 130km/g spalił mi.....4,2 l byłem wszoku.Ceny przegląd w normie natomiast naprawy zbyt drogie
ok
Za niski podłokietnik
zbyt częsta wymiana żarówek po 2 latach się zaczeło prawy tylny stop czyba z 5,6 zarówek przód lewy i prawy z 2 razy I jeszcze jedno uważam że w standardzie powinno kazdą usterke pokazywać na desce rozdzielczej ,a tym bardziej nie domknięte któreś drzwi , a tak niejest
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 105KM 77kW