Szczere 5/5. Prawdziwy samochód marzeń. Kupiłem go w zeszłym roku, a u mechanika był tylko raz (schorzeń do wymiany). Oprócz tego samochód NIGDY mnie nie zawiódł, daje mi mnóstwo frajdy i przyjemnosci z jazdy. Jest nieziemsko wygodny, a prowadzi się go poprostu cudownie. Jedyny minus to wygłuszenie samochodu - przy prędkości powyżej 140km/h w środku robi się dosyć głośno. Oprócz tego nie mam do czego się przyczepić. Serdecznie pozdrawiam Rogera z Pruszcza Gdańskiego, od którego kupiłem samochód ;)
Silnik krótko mówiąc bezawaryjny. Ani razu nie miałem z nim problemów. Nie gaśnie, nie dławi się, odpala "na dotyk", chodzi znacznie lepiej niż silnik w moim drugim samochodzie (Peugeot 301), którego posiadam od kilku miesięcy i wziąłem go nowego z salonu. Podsumowujac: co jak co, ale Honda odwaliła kawał dobrej roboty.
Do rovera przesiadłem się z Subaru Forester 2006r. z automatyczną skrzynią biegów i 180 konnym silnikiem. Szczerze? 20 letni Rover ma szybsza oraz płynniejszą zmianę biegów od kilku letniego Subaru.
Samochód prowadzi się wyśmienicie kropka :)
Widoczność jak dla mnie jest bardzo zadowalająca. Mała strefa pola martwego, lusterka boczne sa perfekcyjne jeśli chodzi o wielkość oraz realna odległość pojazdów za Tobą
Działa lepiej niż w nie jednym nowym samochodzie. W zimę przy minusowej temperaturze ogrzewanie nagrzewa się w kilka sekund
Nie ma co się rozpisywać. Każdy pasażer może leżeć rozlozony niczym na kanapie.
Niestety jedyny minus tego auta. Przy predkosci powyżej 140km/h w środku robi się dosyć głośno.
Ma problemy z piciem, ale wszystko jest zależne od stylu jazdy. Ja samochód uzytkowuje nie na co dzień więc gdy już do niego wsiadam to nie oszczędzam ;)
Lepiej się nie da!
Trochę problemów z elektroniką. Przykład: zamykasz samochód to otwiera się okno kierowcy, ale jest to do opanowania
Nie miałem jeszcze żadnej :)
- zużycie paliwa dla silnika 2.7 24V 169KM 124kW