: Sprzęgło. Jeżeli się nie poczyta o nim przed jego naprawą to można napotkać się napotkać na niemiłe niespodzianki w postaci kolejnej wymiany nowego sprzęgła
Świetne auto godne polecenia
Naprawdę niezawodna i dynamiczna jednostka. Wystarczająca do zwyklej jazdy, na trasie komfortowa jazda, w mieście dynamiczny.
Odkąd go mam nie miałem z nią problemów choć warto powiedzieć, że skrzynia dosyć twarda, moja małżonka czasem ma problemy z wrzucenien biegu ale to dosyć wątła kobitka
Bez zarzutu. Typowa limuzyna, sztywne zawieszenie, świetnie trzyma się drogi a na zakretach sprawuje się znakomicie
Pierwszyla rdza pojawila się w jego 12 urodziny więc w porównaniu do nowych aut które potrafią wyjechać z salonu z rudą to jestem mega zadowolony
Boczne słupki często przyslaniaja obraz, pozatym duża przejrzyszsta prsednia szyba.
Brak zarzutów
Klima swietnie działa
Dwóch sporych chłopów z przodu i trzy przeciętne osoby z tyłu i nadal komfortowa podróż
Po tylu latach uszczelki w drzwiach się trochę wyrobily więc cicho nie bylo, ale po wymianie uszczelek jest super
Spalanie na poziomie 4.7-7l więc bardzo dobry wynik jak na tak stare auto. Wymiana części eksploatacyjnych tj sprzęgło, wahacze itp. Ogółem bezawaryjne auto
Chyba najlepsze auto jezeli chodzi o stosunek jakości do ceny
Rzadko
Odkąd go mam nic się nie działo.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CDT 115KM 85kW