silnik cichutki nawet przy duzych predkosciach bardzo dobre przyspieszenie w granicach 2,2 do 3,1obr natomiast na nizszych obrotach troszke mulowate ale nie ma sie co dziwic jak na taka wage auta a tak mala poj.
bardzo wygodna i dosc dlugie przekladnie
bardzo dobra przyczepnosc przy duzych predkosciach autko jak przylepione do drogi zadnym innym nie czulem takiej pewnosci
bardzo slaba widocznosc przez tylna szybe ale dobrze sie cofa na lusterka poniewaz sa dosc wysoko umieszczone i sa w miare duze
wszystko na swoim miejscu szybko i latwo mozna sie przyzwyczaic duze i dobrze oswietlone przyciski
jak dotad nie spotkalem sie z lepszym duzo nawiewow klimatronik sprawoje sie swietnie a szczegolna zaleta jest to ze prawie nie slychac wiatraka w srodku do 3 zakresu faktem jest ze w zimie troszke trzeba poczekac aby sie nagrzal ale idzie sie przyzwyczaic
musze przyznac ze na tylniej kanapie jest troszke malo miejsca i jest nie zbyt wygodna natomiast z przodu jest ok przynajmniej dla mnie a mam 182 zwrosu
pod wzgledem silnika jest dosc dobrze natomiast troszke slychac szum opon na niektorych nawierzchniach czego w popzednim duzo tanszym aucie nie slyszalem
moje ogolne spalania w jezdzie mieszanej to 6,5l moim zdaniem super a nie jezdze pomalu, ceny przegladow jak kazdego auta a z czesci to tylko wymienialem filtry powietrza, paliwa, oleju i kabinowy kazdy w granicach 80zl
oprocz jednej zarowki jeszcze nic nie robilem
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CDT 115KM 85kW