: Angole robią dobre auta.Mogli się jeszcze bardziej postarać,ale wtedy pewnie nie byłoby mnie na to stać.
: silnik dmuchawy chłodnicy.Skomplikowana sprawa.
: Brak ogrzewania lusterka.Trzeba rozebrać pół auta,żeby wymienić przewód.
Przeniesienie napędu
: Wysprzęglik i pompka to dramat.Mogli to rozwiązać tradycyjnie-na linkę.
Plastiki do kitu.Drewno nie jest drewniane.Skomplikowany samochód dla majsterkowicza.Przyjemność jazdy zakłócają usterki i cena ich usunięcia.
Daję 4 gwiazdki z przekory i za ewentualne przyszłe usterki,ale jest boskim dieslem.Praca cicha,równa i jak na ropniaka jest żwawy.Zanim go kupiłem myślałem,że 116 koni będzie mało.
Bardzo dobrze zestrojona.Może tylko zakrótka jedynka.
Byłoby super,gdyby mniej bujał w ostrych skrętach.Potrafi też być zbyt twardy na krótkich wybojach.
Do tyłu kiepsko.Radzę sobie bez parktronika dzięki wieloletniej praktyce zawodowej.Szerokie słupki i nieraz trzeba się wychylić.
Byłoby super gdyby nie włącznik świateł.
Ustawienie klimy zajmuje trochę czasu,a mimo skomplikowanego systemu nawiewów często parują szyby.Mogłoby być lepiej.
Ogólnie może być.Z tyłu,jak na limuzynę mało miejsca na nogi,chyba że kierowca jedzie z głową w kierownicy.Usytuowanie schowka po stronie pasażera też irracjonalne.
Po tym przebiegu-znakomicie kilka trzasków,ale można wybaczyć.
Za zużycie paliwa 5,reszta 2.Ceny części powalają.
I tu jest sedno sprawy.Można go tanio kupić,byle nie od handlarza w Płocku.Za drobne pieniądze ma się spojrzenia innych kierowców i przechodniów.
Tych \"drobiazgów\" jest sporo.Ma się co psuć!Naprawa choćby drobnej rzeczy to wyzwanie.Zawsze sam naprawiałem swoje auta,ale tu do szału doprowadza kiepski montaż osłon,klapek i innych detali z plastiku.Trzeba się zaopatrzyć w dużą ilość kleju!
Każda usterka w tym aucie jest poważna,choć z niektórymi można posuwać dalej,jak np.padnięty wentylator chłodnicy.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CDT 115KM 85kW