Honda Accord w brytyjskim opakowaniu = niezawodność hondy i piękno rovera to coś co lubie. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Silnik jest rewelacyjny. Jak się depnie bez grymasu wchodzi na obroty, ale najlepiej idzie od 3000obr./min. Honda ma chyba najlepsze silniki.mexican
Ogólnie jest dobra, ale nie wchodzi mi jedynka czasem, może to synchmexican ronizator?
Po prostu marzenie. Podwójne wahacze z przodu i z tyłu, żadne tam tanie McPersony. Na zakrętach trzyma się świetnie. Wytrzymałość jak na polskie drogi zaskakująca.
Bez zarzutu.
Wszystko na miejscu. A rozwiązanie sterowaniem szyb jest super, nie trzeba odrywać nigdy lewej ręki od kierownicy:)
Klima działa bez zarzutu a ogrzewnie grzeje jak trzeba. Miałem Honde Concerto i tam ogrzewanie oceniłbym na 3.
Z przodu nie brakuje miejsca. Z tyłu moigłoby być lepiej.
Najcichszy samochód z tych co jeździłem.
No i tu jest zonk! Żadko schodzi mi poniżej 12 litrów gazu na 100km. Nawet na trasie pali około 11 przy oszczędnej jeździe. Jak się pogania na trasie tak do 150km/h to i 13 litrów gazu pójdzie. Częsci nie są bardzo drogie ale są powyżej przeciętnej. Ja kupuje w Japan Cars i nie ma problemu z dostępnością. Na dobrym szrocie można znależć praktycznie wszystkie części blacharskie a na allegro można kupić za 2000zł cały silnik.
Za Rovera w naprawde dobrym stanie można mało zapłacić a za bardziej zużytego grosze.
Nic się nie dzieje, wszystko działa.
Tylko lać paliwo i jeździć:)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Si 131KM 96kW