autko oceniam b. wysoko jesli nie chcecie jezdzic tym czym jezdzi prawie cala klasa srednia - opel itd wybrac mozna spokojnie to autko.
autko kupione tydzien temu choc nie pierwszy raz mam przyjemnosckierowac 400-setka. jest to dobre autko o dosc wyskokim standardzie. wnetre mile dla oka, brak czarnychplistikow wyroznia to auto sposrod innych. dosc wygodne. praca silnika byla o do chwili gdy zaczal sie dławic, troszke poplochu ale skonczylo sie na wymianie swiec i problem zniknal - czyli to co powinienem zrobic odrazu po zakupie auta ;-)
prwie idealnie. jeden lubi mieeka inny twarda, dla mnie jest ok
autko prowadzi sie bardzo przyjemnie choc zaczynam slyszec jakies "dzwieki" z tylu
jest ok lecz jest problem o ktorym pisal kazdy - jazda na "wstecznym" nie jest tym czym mogla by byc.
tu nie mam nic do zarzucenia.
klima dziala jak ta lala, tego lata byla bardo potrzebana. caly uklad sprawuje sie doskonale.
jak na autko tej klasy i za te pienadze stawiam kolejny plus, choc wysokie osoby beda mialy problem z tylu.
niestety jestdosc glosny przy predkosci pow. 110 km/h
dzis juz chyba ceny wszystkich marek sa tak wyrownane ze nie podejme sie opini na ten temat.
stosunek jakosci do ceny powala cala konkurencje. nic dodac nic ujac.
auto ma 10 lat i tyle samo daje punktow
jak na razie nie ma.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Si 111KM 82kW