: daje rade na drodze mozna smialo wyprzedzac :P
: uszczelka pod glowicą
dobre autko za ta cene napewno zostanie w rodzinie na dlugo żona sie do niego przesiądzie:) a ja do 400 lub 45
Bardzo dobry cicho pracuje i jest elastyczny. Trzeba dbać zeby na zimnym nie szaleć. częsta awaria to uszczelka pod glowicą (HGF) juz raz wymienialem koszt ok 900 zl z robocizną. Daje przyjemność z jazdy i wyprzedzania :)
w sumie ok wsteczny nie raz haczy ale można się przyzwyczaić brakuje 6 biegu przy spokojnej jeżdzie :p ale spokojnie to tylko po mieście jeżdze :)
mialem amory na wykończeniu wiec troche kolysal :p
teraz na KYB gazowych dobrze sobie radzi z naszymi drogami.
ok
wszystko pod ręką
bardzo szybko sie nagrzewa nie ma problemów z zaparowanymi szybami niestety nie mam klimy ale w trasie jak na razie mi to nie przeszkadza a przy otwartym szyber troche szumi i przeszkadza
jak na takie male autko jest dobrze mam 185 cm wzrostu i siedzi mi sie wygodnie za mną jeszcze ktos szczuply sie zmieści bagażnik jak dla mnie wystarczy jak rodzina mi się powiekszy to i samochód na większy sie zmieni 400 lub 45 pozostane wierny marce :)
po miescie wiadomo spokojna jazda wiec jest cicho czasem cos zaskrzypi ale da sie przezyc :P w trasie do 160 km/h tez spokojnie mozna rozmawiac
silnik wysoko obrotowy lubi wysokie obroty wiec czyms musi sie żywic :p średnio 8l. w trasie do 100 km/h 6,5l miasto krotki dystans od 8 - 9l zima troche wiecej
nic
jak na razie naprawa HGF poza tym nic nie robilem przy nim oprocz wimiany filtrów rozrzadu i oleju
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Si 112KM 82kW