wieli plus to to ze te samochody nie sa kradzione a czesci mechaniczne silnika były takie same w polonezie a deaewoo ma zajebiscie duzy serwis wszedzie wszystko da sie dostac za pare zlotych
bardzo dobry silnik w tym aucie mocno doładowany 103KM w małej pace daje sie czuć a przy tym miłopracuje
ogólnie ok ale czaem chaczy 3 badz wsteczny kwestia przyzwyczajenia sie do skrzyni
trzyma sie jak przylepiony do drogi. dobrze sie jezdzi mam szerokie buciki na nim 210...
bardzo dobrze uwzgledaniajac wysokosc siedzenia ogólnie swietnie lusstra spoko dobrze zbieraja tył
wszystko pod reka po za otwieraniem klapy silnika dosc ukryte reszta bez zazutów pod reka i na miejscu moze troche za nisko radio w kokpicie ale to szczegół
bez zarzutu szybko i sprawnie sciaga z szyb pare
wersja 3 dzwiowa ale miejsca wiecje niz w 5 d peugocie 106. 120kg facet z zwrostem 188cm. tyłu miesci sie takich 2 gosci a sprzodu bez problemów . mega regulacja siedzen
no tu do 110 spoko 130 to juz gorze a 140 i wiecej no cuz nieusłyszysz radia ps mam basowy tłumik na wiosne do wyciecie bedzie ciszej...
uwzgledniajac pojemnosc i ilosc koni to jest ok spoko czesci tanie nie jak we francuzach czu niemcach
za 9000zł mam 10 letnie autko w pełnej opcji z skóra klima radyjkiem iinnymmi bla bla bla ..... idzie ja burza swietnie sie jezdzi a do tego ma piekna linie i zonie sie podoba
cos trzeszczy w dzwiach pasazera
brak jako takich oby tak dalej
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 Si 103KM 76kW