auto przyjemne w jeździe-dynamiczne jak na 1.4 ale w 5 osób już nie można za wiele od niego wymagać za równo pod względem osiągó jak i wygody pasażerów
brak lampki rezerwy paliwa- nonsens
sarenka-naprawde daje czadu jak nantaki silnik- co do tego nie ma wątpliwości- nawet na gazie jest spoko
nie wyróżnie sie- wsteczny rzadko bo rzadko ale czasem nie wskoczy(mi sie to zdarza raz na 3-4 tygodnie)
czasem ściaga mi auto na zakrętach- może za szybko w nie wchodzę?
trzód ok- tyl może byc-lusterka boczne średnie, są poprostu za małe
wszystko pod ręką -nie ma sie co czepiać na siłę
często zaparowane szyby boczne tylne i czasem przednie nie dają sie odparować
przód wygodny - tył raczej też(mam 190 cm) z resztą auto jest dla mnie a nie dla pasażerów
troszku warczy gdy silnik osiągnie 4000/min ale mnie to nie przeszkadza
ekonomiczny to on do konca nie jest aoe narzekać tez nie mam co-w mieście pali mi 9-10 l gazu w zimie oczywiście- w lecie jeszcze nie wiem
nie ma nic lepszego w tej cenie
ktoś możę powiedzieć golf III ale ja kupiłem rovera by sie wyróżniać z tłumu i nie żałuję- eksploatowane auta wszak psuć sie bedą zawsze
zamek klapy do wymiany
zaciski hamulców tylnych do wymiany- w anglii mowi sie ze to wypowe dla rovera-predzej czy później są poprostu do roboty
poszły mi zimmeringi przy rozrządzie zaraz po kupnie auta(używanego wcześniej)- a w tym momęcie poszła USZCZELKA POD KOLEKTOREM -chwilowo jestem w anglii i zapłace jakieś 400 funciaków prawie 25% wartości auta- QRNA
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW