Gdybym miał wersje z maksymalnym wyposażeniem dałbym 5. Bardzo dobre auto, jak na swój wiek bardzo ładne. Każdy jego element to jakiś kompromis ale zawsze korzystny dla użytkownika.
Jest ok. Wiadomo nie jest to potwór ale potrafi przyspieszyć jak na 75KM. Elastyczność dobra nie trzeba się wlec za tirami :)
Przełożenia krótkie za co należy się plus. Musiałem się do niej przyzwyczaić ale już jest ok.
Ja uważam to zawieszenie za strzał w dziesiątkę. Prosta konstrukcja która jest bardzo dobrym kompromisem pomiędzy komfortem a dobrym zachowaniem w zakrętach.
Moja wersja nie ma podwyższanego siedziska i myślę że niska osoba może mieć małe problemy. Ja mam 185 cm i jest ok.
Nie za duży schowek i brak wyprofilowanego miejsca pod szybą ale reszta ok. No może troche dziwne miejsce na przycisk otwierania szyb (Na środkowym tunelu)
Nie mam klimy. Nagrzewa sie szybko a wentylacja radzi sobie całkiem sprawnie.
Słyszałem różne opinie ale ja uważam że jest wystarczająco dużo miejsca. No może trzy osoby z tył na długą trasę to nie najlepszy pomysł ale przecież to hatchback
W normie. Na bardzo niskich obrotach nie słychać prawie nic. Wyżej słychać przyjemny basowy pomruk. Głośniej ok 4500 obr.
Ze z użyciem paliwa nie najlepiej, nie najgorzej. Jeżeli ktoś się postara to można zejść blisko wartości z danych technicznych. Podobno 16V lubi łyknąć ale tu jest ok. Części też nie najtańsze ale da sie je przeboleć.
Jednym słowem dobra. Ja mojego kupiłem za niewielkie pieniądze i jestem zadowolony. Najlepiej poszukać go na zachodzie tam stosunek jakość/cena jest na 5!!!
Mam go za krótko. Na razie nic. Odpukać :)
Jak wyżej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW