: za słabe zawiesznie jak na polskie drogi szybko pada ;/
Auto fajne wygodne w dobrym stanie i bogatej wersji cudo :)
Silnik zajebisty nie do zakatowania.Swoje pali ale niezawodny jest ostatnio przez bite 7 min na 7 tys w zimie jachałem pod góre co prawda zogotował sie ale po tym jeżdzi dalej :) beż zadnych konsekfencji
hmmm dość dobra niestety u mnie zaczely sie porblemy z wrzucaniem 2 i wsteczny trzeba po męsku wrzucić ale to możliwe że już nastą piło zmęczenie materiału :)
wspomaganie super auto trzema sie drogi jak żaba.
Bardzo dobra nia ma na co narzekać a lusterka wielkie i wszytko w nich dobrze widać.
Daje rade.
Jak na auto bez klimy spełnia swoje wymagania bardzo dobze wszystko działa a w zimie to jak w piekarniku sobie można nagrzać.
jak na 3 dzwiówke jest dość pojemny ,bagażnik też z daje rade.
nooo słychać silnik i to mocno mimo że wyciszony nie spelnia jakiś tam standratów ale idie sie przyzwyczaić.
Plastiki napierdalja a troszkę szczególnie z tyłu półka ale jak na 19 letnie auto daje rade :)
jak na Silnik 1.4 to pali masakrycznie może i troche jezdzę cieżką nogą ale jak na silnik 1.4 to ciągnie strasznie.
jak za cene którą możemy dostać z takim wyposarzeniem to sie opłaca :) ale raczej dizla bym teraz brał.
alarm lubi nieraz odwalić kite na zimnym silniku straszne problemy z odpalaniem ;/ musze potrzymać na kilku tyś aby normalnie zaczoł równo i ładnie chodzić motor.
Masakra ostatnio połamał mi sie pedał sprzegła
asakra ostatnio połamał mi sie pedał sprzegła
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 GSi/Si 103KM 76kW