BARDZO DROGIE PRZEGLĄDY I WSZYSTKIE CZĘŚCI W ASO. KOSZMAR. Ogólnie fajne, brzydkie, pokraczne autko dla fanatyków takich dziwolągów. Ma zalety bo nie kradną takich kosmitów.
Na światłach zostawia za sobą nawet łysych w mesiach i beemach. Ale do nasepnycy świateł dojeżdża już z zadyszką i na końcu stawki. Ogólnie w mieście może być na trasie za to nie bardzo wiadomo na jakim biegu jechać żeby się nie zasapał. Ale mnic to dziwnego z taką mocą.
Trzyma się drogi żabka jak należy. Gorzej z nagłymi manewrami, ciężko utrzymać w cuglach, tragedią są koleiny (małe kółka R13).
Olbrzymia szyba z przodu wygląda jak ekran w IMAX-ie. Z boku i tyłu też nieźle.
Przełącznik wycieraczek inny niż byś myślał i trzeba się przyzwyczaić a klaksonu to szukam jakieś 3 sekundy zanim trafię (zwykle już po całej sprawie).
Kupa huku i troszkę wiaterku. Szyby wiecznie zaparowane. Jesienią tragedia.
Wypas na maxa, ludzie ! można włożyć teściową w futrze i jeszcze z nią tańczyć (jak ktoś lubi). Z przodu i z tyłu wchodzi parka łysych prosto z siłowni. Po złożeniu tylnej (przesuwanej - bomba!) kanapy wchodzi duża pralka (jak w reklamie - pobowałem to wiem). Kanapa składana 50/50 więc 2+1 z bagażem da się jeździć. Problem w tym, że żaba jest zarejestrowana na 4 osoby a seicento na 5 osób - i tego właśnie nie rozumiem.
Powyżej 140 głośno, że radia nie słychać ale tym autem się tyle nie jeździ i już.
Chla chla chla i do tego nigdy nie wiadomo ile masz paliwa w baku. Właściwie nie powinno się w ogóle wyjeżdżać ze stacji benzynowej. Na trasie troche lepiej, jak się nie ma ciężkiej nogi.
TAK. - tyle że jak kupowałem to było zaledwie 30tys. pln, za pare lat będzie twingo 2 i jeśli pójdzie w ślady MODUSA to nie polecam. ZA drogo za takie cóś.
Właściwie bez większych uwag. Bardzo liche plastiki kierownicy i gałki biegów. Wskaźnik paliwa cyfrowy i bardzo bardzo niedokładny, w serwisie rozkładają ręce - ten typ tak ma. Rezerwa zapala się kiedy chce.
żadnych poważnych problemów po 5 latach jazdy i 65tys. km. Auto stało pod chmurką - lakier nie odpadł a podwozie nie pordzewiało. Uwaga na akumulator - po roku oryginalny francuz wymiękł.