Ocena kierowcy - Renault Twingo I

Silnik 1.2 55KM 40kW
Rok produkcji 1993
Okres użytkowania: 1 rok
Renault Twingo I 1.2 55KM 40kW 1993-1996 - Oceń swoje auto
Karoseria : przestrzeń mozna sie gonic podziwiam projektantow polskich oczywiscie bo to beskid polski projekt odkupiony przez francuzow w czasach prl
Układ elektryczny : tandeta
Przeniesienie napędu : linki u mnie sprzegła pekła 2 razy
tanie w eksploatacji auto do miasta dla studenta po zakupy duzo miejsca
można porównać do fiata cienkocienko 900 chodzi jak pralka frania kiepsko choc nigdy nie odmówił posłuszeństwa,głośny zero wyciszenia
nieprecyzyjna tandetna, plus nie psuje sie
masakra tanie i to jedyny plus poza tym komfort jak w tarpanie amortyzacji nie ma, uwaga na linki trzeba miec jak w syrenie zawsze na wymiane pekaja szczegolnie sprzegla notorycznie chyba spowodowane tandeta cos jak syrenie plus prostota wymiany i tanie czesci ten samochod jest z epoki prlu hehehe
rewelacja wszystko wszedzie widac
gdyby nie ta tandeta mozna sie by bylo przyzwyczaci do niecodziennych rozwiazan
latem goraco ze wzgledu na duza powierznie szyb a zima zimno zanim sie rogrzeje mozna czekac wieki
slona można przewieźć i to z calym cyrkiem nie wiem jak oni to zrobili:)
pralka mnie przesladuje w tym samochodzie tyle ze nie wiem czy frania czy inna wieje tandeta wyciszenie nie istnieje na trasy nie polecam
jesli sie potrafi obliczyc ilosc paliwa to ok na wskaznik mnie ma co liczyc robi co chce zaleznie od humoru jak Kobieta sugerujac sie nim nigdy nie wiadomo ile sie ma paliwa poprostu wskazuje tyle ile w danym dniu mu sie podoba wedlug moich obliczen jakies 6 l czesci tanie jak barszcz doslownie grosze troszke trudniej z dostepnoscia jesli chodzi o nowoczesniejsze silniki
tanie tanie tanie w zakupie i eksploatacji lepsze od seicento bo wiecej miejsca o wiele a podobna cena stosunek jakosc adekwatna w 100% jesli potrzebujesz taniego auta do miasta zeby czasami przewiezc pralke polecam
duperele doskwieraja z powodu tandety na kazdym kroku ale da sie przezyc
chyba brak raczej duperele

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.2 55KM 40kW [l/100km]