moja ocena poza silnikiem będzie negatywna nigdy więcej nie kupie tego auta! nic mi się nie zepsuło jeszcze jeżdzi tylko tankuje ok.!Ale!!!!!!
jest strasznie tandetny cały!: karoseria te blachy są bardzo delikatne, tandetne, te uszczelki niestaranne te szyby od pasazera stron one są bardzo takie delikatne tandetne i wogóle no nawet brak mi słów żeby to opisać! w środku plastik tandetny na naszych drogach samochód cały skrzypi od tych plastików siedzenia tandeta, całe wykończenie w środku jest tandetne!te wszystkie plastiki tapicerka no tragedia:) naprawde auto jest bardzo tandetne:) poza silnikiem który oceniam naprawde dobrze natomiast reszta tandeta! Nie będe ściemniał wpieprzyłem się! 16000zł. za 6 latka diesla z przebiegiem 48000 myślałem!:) no ale cena daje do myślenia! kupno napewno stanowczo odradzam pomimo, że auto może i prezentuje się naprawde fajnie (no rzecz gustu)jak chcecie kupić to naprawde odradzam nie poznasz auta na jeździe próbnej po 5-15km. przejedż z 1000km. po mieście dziurach i na koleinach na trasie przekrocz130km. to sam stwierdzisz, że to nie jest samochód tylko przyżad do jazdy!:) jeżeli ktoś chce auto do pracy na dojazdy to polecam ale napewno nie jako auto rodzinne!:)
Silnik super żadnych uwag! ekonomiczny, jak na diesla bardzo cichy na moc też nie narzekam (70 km-wiedziałem co kupuje ale jest ok.)
Uwaga posiada pompowtryski- więc na paliwie nie oszczędzam tankuje wysokiej jakości paliwo (przynajmniej tak mi się wydaje bo w sumie to nigdy nie wiesz co tankujesz)
niebęde się rozpisywał jest ok.
tragedia nadsterowny bardzo! auto już przy 110km/h mały ruch kierownicą całe tańczy na drodze jest to bardzo niebezpieczne zwsłaszcza przy nagłym wyprzedzaniu!
ok.
długo się nagrzewa no ale to diesel nie wiem dlaczego wydaje mi się, że jest nieszczelne nie wiem czy też ktoś to zauważył ale nawiew na nogi leci z boku(ciepłe powietrze) a niewiem wydaje mi się, że pod pedałem jest nieszczelny bo leci zimny podmuch powietrza tak jakby był nieszczelny! nie wiem co to jest!
mały! jestem osobą wysoką i mam problem z wsiadaniem i wysiadaniem kierownica jest za nisko! thalia jest dosyć wąska! bagażnik jest naprawdę duży ale co z tego, jak nic dużego do niego nie wsadzisz! kupiłem thalie bo urodziło mi się dziecko a sprzedałem opla corse! do corsy mieścił mi się wózek natomiast do thali mi nie wejdzie:)
wyciszenie ma nawet dobre! oczywiście jak na diesla!
miasto (Wrocław) - 6.5/ trasa ok. 5/5 przy normalnych prędkościach na trasie czyli 120-130
bo szybciej i tak nie pojedzie:)
pomimo swojej naprawde niskiej ceny jak za samochód i to diesel to i tak uważam, że jest stanowczo za drogi za drogi! stanowczo odradzam!
jeszcze mi się nic nie zepsuło! więc brak mojej oceny!
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 65KM 48kW