MOim zdaniem jest to idealny samochod dla rodziny. ma potezny bagaznik boaz 510l. Nawet samochody wyzszych klas nie osiagaja takich wynikow, natomiast pod wzgledem kodztow nie sprawia on klopotow. mysle ze jest to piekne i niezawodne auto.POLECAM!!
Thalia jest w miare cicha, nie jest to na poziomie mercedesa, ale jak na auto kalsy B to bardzo dobrze
Skrzynai biegow w thalii dziala bez rzadnych zarzutow. Biegi wchodza płynnie.
Thalia jest w miare stabilna i dobrze sie nia jezdzi.
Co do widocznosci w thalii nie mam nic do zarzucenia, jednak ma ona zbyt szerokie tylne slupki.
Moim zdaniem ten model renault jest barzdzo ergonomiczny.Czyli doskonale
W mojej thalii to wszystko dziala bez zarzutu. Idealnie
Z przodu thalii jest bardzo duzo miejsca dla kierowcy i pasazera, nieco gorzej jest na tylnej kanapie.
Mysle ze thalia jest pod tym wzgledem bardzo dobrze wyciszona. podczas jazdy nie razi mnie chalasliwy silnik przy wiekszej predkosci tak jak bylo w moim poprzednim aucie.
ceny przegladow i napraw w renault nie sa zbyt wysokie w porownaniu z konkurencja, natomiast zuzycie paliwa jest troszke zbyt duze
jakos tego auta jest bardzo dobra w koncu to renault , natomiast cena nie jest odstraszajaca. przeciez jest wiele mniejszych i owiele drozszych aut nieposiadajacych nawet takiego wyposazenia. Ja posiadam renault thalie w limitowanej wersji alize np. z klimatyzacja i pelna elektryka np. el szyby. POLeCAM w bogatrzych wersjach!!!
moim zdaniem thalia jest niezawodna choc nie moge o niej duzo powiedziec poniwaz nie dawno ja kupilem. Ale pozostali uzytkownicy thalii sa zadowoleni z tego auta pod wzgledem niezawodnosci.
nie mam rzadnych zastrzezen