Jest ok. Niestety kupowałem auto za czasów gdy nie byliśmy w UE wiec nie mialem duzego wyboru jesli chodzi o tanie uzywki. Zdecytowałem sie na brzydala i nie zaluję. Drobne mankamenty rekompesuje mi bezawaryjna jazda i niskimi cenami czesci zamiennych. W pratyce auto jest dosc tanie w utrzymaniu. Moze i brzydsze od Clio ale ze wzgladu na maly bagaznik tego drugiego i tak bym z dwojga wybral Thalię.
Doskonale. Wydaje mi się, że łatwo kupić dobrze utrzymane auto w świetnej cenie od pierwszego wlasciciela z nieduzym przebiegiem. A nie bawic się w odpicowane krecone wraki od handlazy. Może i auto bez prestiżu, ale jak ktos woli bite to jego sprawa.
W sumie po przejechaniu ponad 90 000km moge stwierdzić że niezawodne. Jedyne problemy jakie byly to zasniedziała wtyczka czujnika polozenia wału. No i oczywiście pierdoły wczesniej przez innych opisane: urwany ogranicznik drzwiczek od schowka, urwany przewod centralnego w bagażniku.
Do tej pory wymieniłem 2 razy klocki przy 84tys razem z tarczami, profilaktycznie koncowki drazkow i drazki kierownicze. I niedawno akumulator, co bylo spowodowane tym ze nie wiedzialem, ze wina za porblemy z odpaleniem trzeba obarczyc zasniedzialy przewod czujnika polozenia walu (wyaciagnięcie wtyczki spryskanie preparatem załatwiło problem).