: komfort podrozowania - mysląlem że bedzie tak jak w lanosie - totalna pomyłka!
: Pęknięcie lakieru wewnątrz tylnych rynienek.
Jak na te pieniądze to autko sprawuje sie bardzo dobrze i na silnik tez nie narzekam - predkosc max jaka osiagnalem to 196km/h fakt troche to trwalo ale w koncu.
Jest to silnik 1.4 8V z roku 2003 na moc nie narzekam bo jak na takie auto dobrze radzi sobie z wyprzedzaniem.
Jak dla mnie GIT chodzi lekko i nie zdażyło mi sie jeszcze żeby bieg wyskoczył bądź nie wszedł.
No i tu jest troche gorzej bo jest to tani samochód rodzinny i przy wiekszych predkosciach(140-160 km/h) i ostrych zakretach(od 50 do 90 stopni) lubi sobie bokiem poleciec.ale podczas normlanej jazdy nie narzekam!
Widocznośc w sam raz!!
Trochę wnerwiają plastiki ale co sie dziwic za takie pieniadze mimo wszystko nic nie trzeszczy i wszystko ładnie wygląda.
troche słabo - brakuje klimatyzacji, natomiast ogrzewanie działa jak ta lala!
miejsca duzo tylko troche za nisko z tyłu i mogłoby byc wiecej miejsca na nogi z tylu.
jak dla mnie to cicho jest tylko przy 170 km/h słychac było ostry szum powietrza.
Przy mojej jezdzie po miescie pali do 8l a na trasie to max 7.Jednym slowem nie narzekam.
Tanie auto rodzinne - nic tylko jezdzic!!
Mankamentem kazdej thalii jest pekniecie lakieru wewnatrz rynienek z tyłu. i cos mi szwankuje lampka w bagażniku.
Brak jakichkolwiek usterek!