Ocena kierowcy - Renault Thalia I

witek309@wp.pl, 16 lat temu
Silnik 1.2 75KM 55kW
Rok produkcji 2007
Renault Thalia I 1.2 75KM 55kW 2001-2008 - Oceń swoje auto
Silnik : PRACA SILNIKA- JEST TAK CICHY, ŻE SEICENTO, PUNTO, PANDA WYSIADA. zdecydowanie kupiłbym ten model jeszcze raz
Autko bardzo fajne. mam dwójke dzieci i sprawdza się rewelacyjnie. bagaznik to najwięszy atut tego auta, poza tym bardzo bogate wyposażenie - all incusive, ledwie słyszalna praca silnika, w miarę dynamiczny,, piękne białe zegary, polecam dla rodziny szczerze. ( jak ktoś chce zapytać o szczegóły to: witek309@wp.pl)
czwórka za to, że jak na 75 koni, jest stosunkowo mało dynamiczny,mam jeszcze punto II z 60 km i jest o niebo zrywniejszy. ale silnik pracuje cichuteńko, więc nie narzekam.
pracuje idealnie, nic nie haczy, biegi wchodzą leciuteńki i płynnie- w przeciwieństwie do punto II:-)
czwórka, ponieważ nie jestem przyzwyczajony do tak miękkiego zawieszenia, autko naprawdę - nie przenoście- PŁYNIE.
tył - tragedia. reszta bez zarzutu.
mam automatycznąklimatyzację - klimatronic. więc SUPEROWO. odmrażanie przedniej szyby to pestka. :D
z przodu bardzo wygodnie, choć wężej niż w punto II, z tyłu - fotel mam maksymalnie wysunięty o wiele gorzej, ale mam 2 niedorosłych dzieci, więc póki co mi to nie przeszkadza.
silnika nie słychać w ogóle. na luzie ma się wrażenie, że silnik nie chodzi.
przejechałem niewiele, póki co, po mieście spala 8,5 litra ale tyle w mieście pali mi o wiele lżejsze punto II z silnikiem 60 km, więc myślę, iż na miasto i zimę to dobry wynik.
zapłaciłem za niego w salonie 37000, dostałem gratis autalarm, opony zimowe i ubezpieczenie pakiet na cały rok. mam najbogatszą wersję- all inclusive z klimatronic, elektrycznymi i podgrzewanymi lusterkami, regulacją fotela, kierownicy, radiem sterowanym z kierownicy, skorzaną kierownica i drążkiem skrzyni biegów, lakier metalic, niegdzie nie dostałbym takiego auta ( nawet najmniejszego) z takim wypsoażeniem za taką cene. zaznaczam - auta nowego - prosto z taśmy. POLECAM.
zbyt krótko go mam.
zbyt krótko go mam.